Hocam aile evinde bu internet kullanılacak ve bölgede en sıkıntısız, hızlı internet sağlayıcısı TT. Hazır teklif sunmuşlarken değerlendirmeyi düşünüyorum. Gün geçtikçe her şeye zam gelmekte. Erken davranmakta fayda var.

Onu anladım ancak diğer ISS'lerde aynı altyapıdan hizmet veriyor daha ucuza, aynı kalitede internet alırsınız yani.

Ne demek istediğinizi anlamadım, VAE sistemi Türk Telekom tarafından sağlanıyor, ne paket girilirse onu verir altyapı zaten fibermiş 1GB'ye kadar yolu var.

Hocam farklı ISS geçişinde faturaların fiyatları çok yüksek. Verdikleri hızlarıysa düşük demek istediğim buydu. TurkNet dışındaki diğer firmaların verdiği fiyatlar çok yüksek. Geçersem sadece GigaFiber internete geçerim o da burada desteklenmiyor.

Hocam farklı ISS geçişinde faturaların fiyatları çok yüksek. Verdikleri hızlarıysa düşük demek istediğim buydu. TurkNet dışındaki diğer firmaların verdiği fiyatlar çok yüksek. Geçersem sadece GigaFiber internete geçerim o da burada desteklenmiyor.

100 megabit de biz 374 TL'ye veriyoruz, gıbır-Netspeed filanda o fiyatlarda. Hız isterseniz dediğim gibi patrona sorayım 200 Mbps kaça olur diye.
Turbo 440 a veriyormuş bakabilirsin