Hangi ISS'e geçmek mantıklı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nuttertools
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 227
  • Etiketler Etiketler
    hangi iss

nuttertools

Uzman
Altyapimi sorguladigimda TT VDSL2 70 Mbps cikiyor. Santral uzakligi 130M. Fiyat onemsiz alabilecegim maksimum hizi sikintisiz bir sekilde almak istiyorum. TT tercih ettim fakat ara paket yok 50 ya da 100 secenekleri var fakat 100 secmeme izin verilmiyor. Simdilik 50'yi sectim pazar gunune kurulum gunu verildi. TurkNet ya da baska ISS'ler ile 70 Mbps almam mumkun mu? Ya da TT'yi bir sekilde 100 yaptirabilir miyim? Onceden 75 Mbps kullaniyordum adresde rahat bir sekilde aliyordum.

Modem olarak: Keenetic Hopper DSL sipariş ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapimi sorguladigimda TT VDSL2 70 Mbps cikiyor. Santral uzakligi 130M. Fiyat onemsiz alabilecegim maksimum hizi sikintisiz bir sekilde almak istiyorum. TT tercih ettim fakat ara paket yok 50 ya da 100 secenekleri var fakat 100 secmeme izin verilmiyor. Simdilik 50'yi sectim pazar gunune kurulum gunu verildi. TurkNet ya da baska ISS'ler ile 70 Mbps almam mumkun mu? Ya da TT'yi bir sekilde 100 yaptirabilir miyim? Onceden 75 Mbps kullaniyordum adresde rahat bir sekilde aliyordum.

Modem olarak: Keenetic Hopper DSL sipariş ettim.
Lokasyon neresi

Turknet geçmen en mantıklısı şuanda bu ülkede
Ben de sansüronline taahhütüm bitince geçeceğim.

Size bunu onerebilirim.
1.5 yıllık Netspeed kullanıcısıyım, başka bir İSS'ten Türknet'e geçince oh demiştim, Türknet'ten Netspeed'e geçince yine aynı derecede oh dedim :) Türknet iyi hoş ama iletişim, müşteri hizmetleri vasat. Netspeed bu konuda çok daha iyi, 7/24 iletişim imkanı, temsilciler kibar ve bilgili, bir soru sorup veya sorun için arayıp uğraştırdıklarını hatırlamıyorum saat gibi işliyorlar.

Geri
Yukarı Alt