3 yildir 1000 Mbps kullaniyordum cok alistim verebilecegi en hizli interneti versinde gerisi umrumda degil.1.5 yıllık Netspeed kullanıcısıyım, başka bir İSS'ten Türknet'e geçince oh demiştim, Türknet'ten Netspeed'e geçince yine aynı derecede oh dedimTürknet iyi hoş ama iletişim, müşteri hizmetleri vasat. Netspeed bu konuda çok daha iyi, 7/24 iletişim imkanı, temsilciler kibar ve bilgili, bir soru sorup veya sorun için arayıp uğraştırdıklarını hatırlamıyorum saat gibi işliyorlar.
Detaylar
Kim cevapladı?VDSL altyapıda altyapınızın verebildiği maksimum değeri verir, TT fiber altyapısında ise en fazla 200 MBPS verebiliyor.3 yildir 1000 Mbps kullaniyordum cok alistim verebilecegi en hizli interneti versinde gerisi umrumda degil.![]()
Ah be hocam, FTTH'den VDSL2'ye dusmek caninizi sıkmıstır sizin...3 yildir 1000 Mbps kullaniyordum cok alistim verebilecegi en hizli interneti versinde gerisi umrumda degil.![]()
Altyapınız 70 desteklese bile santrale mesafe, kablolardaki sorunlar vs. gibi nedenlerden size 50-60 arası bir hız gelebilir. Kullandığınız paket ve ISS'nin kısıtlamalarında daha da düşebilir.3 yildir 1000 Mbps kullaniyordum cok alistim verebilecegi en hizli interneti versinde gerisi umrumda degil.![]()
Ben de Neetspeed öneririm. Kendim kullanıyorum ve memnunum. Türk NET artık TT, Sansüronline bilinirliğinde olduğundan bir yasak olunca direkt etkileniyor. Netspeed ile halen DNS ile Discord ve çoğu yasaklı siteye girebiliyorum. Keenetic modem arayüzünden basit bir şekilde cihaza DNS'de atayabiliyorsunuz.
Ben ortalama 72 hızı olan altyapıda 65-68 arası alıyorum. Yükleme kısmında ise 18-20 arası değişiyor. Keenetic gibi bir modem de kullanınca bu değerler aşırı sapıtmıyor. TT, Sansüronline kullananlar aşırı dandik modemlere mahkum ediliğinden genelde bu aralık, altyapı kalitesizliğinin eziyetini daha çok çekiyorlar. Yani modem gerçekten fark yaratıyor.
Ben ortalama 72 hızı olan altyapıda 65-68 arası alıyorum. Yükleme kısmında ise 18-20 arası değişiyor. Keenetic gibi bir modem de kullanınca bu değerler aşırı sapıtmıyor. TT, Sansüronline kullananlar aşırı dandik modemlere mahkum ediliğinden genelde bu aralık, altyapı kalitesizliğinin eziyetini daha çok çekiyorlar. Yani modem gerçekten fark yaratıyor.
iamnoobhas
Uzman
Hocam TürkNet de dns ayarlayıp girebiliniyor diye biliyorum etkinlenmesi önemli değil. Ama sormak isterim netspeed de kendi modemimizi kullanabilir miyiz? 5 ay sonra turknete geçeceğim sansüronlineden kurtulup. belki TurkNet den sonra netspeed düşünürüm.Ben de Neetspeed öneririm. Kendim kullanıyorum ve memnunum. Türk NET artık TT, Sansüronline bilinirliğinde olduğundan bir yasak olunca direkt etkileniyor. Netspeed ile halen DNS ile Discord ve çoğu yasaklı siteye girebiliyorum. Keenetic modem arayüzünden basit bir şekilde cihaza DNS'de atayabiliyorsunuz.
Ben de Neetspeed öneririm. Kendim kullanıyorum ve memnunum. TurkNet artık TT, Sansüronline bilinirliğinde olduğundan bir yasak olunca direkt etkileniyor. Netspeed ile halen DNS ile Discord ve çoğu yasaklı siteye girebiliyorum. Keenetic modem arayüzünden basit bir şekilde cihaza DNS'de atayabiliyorsunuz.
Bugün baglandi 51'i gecmiyor hiz Netspeed 75e cekmeye calisti aradigimda yapamadilar kayit olusturdular anlamadim. TT ekibi kuruluma geldiginde olcum y apti 73 Mbps aldi.
Kullanabiliyorsunuz.Hocam TürkNet de dns ayarlayıp girebiliniyor diye biliyorum etkinlenmesi önemli değil. Ama sormak isterim netspeed de kendi modemimizi kullanabilir miyiz? 5 ay sonra turknete geçeceğim sansüronlineden kurtulup. belki TurkNet den sonra netspeed düşünürüm.
Altyapimi sorguladigimda TT VDSL2 70 Mbps cikiyor. Santral uzakligi 130M. Fiyat onemsiz alabilecegim maksimum hizi sikintisiz bir sekilde almak istiyorum. TT tercih ettim fakat ara paket yok 50 ya da 100 secenekleri var fakat 100 secmeme izin verilmiyor. Simdilik 50'yi sectim pazar gunune kurulum gunu verildi. TurkNet ya da baska ISS'ler ile 70 Mbps almam mumkun mu? Ya da TT'yi bir sekilde 100 yaptirabilir miyim? Onceden 75 Mbps kullaniyordum adresde rahat bir sekilde aliyordum.
Modem olarak: Keenetic Hopper DSL sipariş ettim.
Biz 299 TL'ye 75'lik paket açarız, 75/15 şeklinde eğer bağlatmadıysan ( 6 ay sabit fiyat garantisi de var )
Yeni konular
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Hepsiburada satıcılı anakartlarda 1.000 TL indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-