Merhabalar. Şu anki evimizde Turknet Gigafiber (1000/1000) bulunuyordu. Yeni evde altyapı testi yaptığımda Turknet'te en fazla 100/20 gözüküyor, Türk Telekom'da hız yazmayıp sadece fiber var yazıyor, Kablonet'te ise 1000 Mbps destekliyor diyor. Siz ne önerirsiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Merhaba. Şu anki evimizde TurkNet GigaFiber (1000/1000) bulunuyordu. Yeni evde altyapı testi yaptığımda TurkNet'te en fazla 100/20 gözüküyor, Türk Telekom'da hız yazmayıp sadece fiber var yazıyor, Kablonet'te ise 1000 Mbps destekliyor diyor. Siz ne önerirsiniz?
Buradan sorgular mısın bbk kodunu sansürle ve fotoğraf at.
GIBIRNet Altyapı Sorgulama | Fiber Sorgulama - GIBIRNet | İnternet
GIBIRNet, internet altyapı sorgulama. Ne kadar hız alırım alt yapı nasıl sorgulanır ? İstanbul, İzmir, Bursa, Konya, Kayseri, Ankara, Antalya, Adana, Diyarbakır
Buradan sorgular mısın bbk kodunu sansürle ve fotoğraf at.
GIBIRNet Altyapı Sorgulama | Fiber Sorgulama - GIBIRNet | İnternet
GIBIRNet, internet altyapı sorgulama. Ne kadar hız alırım alt yapı nasıl sorgulanır ? İstanbul, İzmir, Bursa, Konya, Kayseri, Ankara, Antalya, Adana, Diyarbakırgibir.net.tr
Böyle hocam.
Türk Telekom FTTH fiber var hocam TurkNet'e aylık ekstra 200TL öderseniz 1000/50 kullanabilirsiniz. Ben olsam her türlü TurkNet'den devam ederdim.
Hocam aylık 900 TL'ye çıkıyor, Kablonet'in de sanırım 950 TL 24 ay taahhütlüydü ayrıyeten TV'ye de birkaç şey veriyordu sanırım. 2 yıl sabit fiyat olması iyi ama sıkıntı yaşayabilir miyim onu bilmiyorum. Onun dışında 1000 Mbps destekliyor ama altyapı Turknet'in olmadığı için mi ekstra fiyat çıkıyor?Türk Telekom FTTH fiber var hocam TurkNet'e aylık ekstra 200TL öderseniz 1000/50 kullanabilirsiniz. Ben olsam her türlü TurkNet'den devam ederdim.
Hocam aylık 900 TL'ye çıkıyor, Kablonet'in de sanırım 950 TL 24 ay taahhütlüydü ayrıyeten TV'ye de birkaç şey veriyordu sanırım. 2 yıl sabit fiyat olması iyi ama sıkıntı yaşayabilir miyim onu bilmiyorum. Onun dışında 1000 Mbps destekliyor ama altyapı TurkNet'in olmadığı için mi ekstra fiyat çıkıyor?
Evet altyapı Türk Telekom olduğu için ekstra fiyat çıkıyor Kablonet'de TT altyapısını kullanacak diye biliyorum.
Hocam Kablonet'in de kendi ayrı altyapısı yok muydu? Sorgulama yapınca "Seçmiş olduğunuz adreste FTTH altyapısı ile 1000 Mbps'ye kadar destekleyen Kablonet hizmeti sunulmaktadır." diyor.Evet altyapı Türk Telekom olduğu için ekstra fiyat çıkıyor Kablonet'de TT altyapısını kullanacak diye biliyorum.
Hocam Kablonet'in de kendi ayrı altyapısı yok muydu? Sorgulama yapınca "seçmiş olduğunuz adreste FTTH altyapısı ile 1000 Mbps'ye kadar destekleyen Kablonet hizmeti sunulmaktadır." diyor.
Tamam hocam TT altyapısını kullanıyor.
termalmacun
Başarılı
TT kullanabilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-