Egel

Çalışkan
Şu an Türk Telekom'un 50 Mbps'lik internetini kullanıyoruz ve 600-700 TL civarı bir para veriyoruz. Bazı yerlerde gördüm, insanlar bizim ödediğimiz paranın aynısına daha iyi internetler kullanıyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

TurkNet'e baktım şimdi bölgemde 1000 Mbps'lik desteği var mış, 900 TL mantıklı mı? Gerçekten 1000 Mbps veriyor mu? Bir de güvenilir mi? Hep Türk Telekom kullanıyorduk, hiç diğer internet sağlayıcılarına bakmadık. Bazı yerlerde bazı internet sağlayıcılarının eksik hız verdiğini okumuştum.

Yarısına kalmadı. Hepsi 500-600 TL şu an. Turknet, Millenicom, Netspeed bunları tercih edebilirsiniz. Turknet'in peşin ödemeye indirimi vardı.

TurkNet'e baktım şimdi bölgemde 1000 Mbps'lik desteği var mış, 900 TL mantıklı mı? Gerçekten 1000 Mbps veriyor mu? Bir de güvenilir mi? Hep Türk Telekom kullanıyorduk, hiç diğer internet sağlayıcılarına bakmadık. Bazı yerlerde bazı internet sağlayıcılarının eksik hız verdiğini okumuştum.
Turknet altyapısında mı 1000 Mbps yoksa Türk Telekom altyapısında mı? Turknet altyapısında ise çok iyi. Ben TT altyapısında kullanıyorum arada sırada sorun çıkabiliyor.

FTTH varsa 1000 Mbps alırsınız. TurkNet kullanan herkes memnun, ben de öneririm.

FTTH varsa 1000 Mbps alırsınız. TurkNet kullanan herkes memnun, ben de öneririm.

FFTH nedir?

TurkNet altyapısında mı 1000 Mbps yoksa Türk Telekom altyapısında mı? TurkNet altyapısında ise çok iyi. Ben TT altyapısında kullanıyorum arada sırada sorun çıkabiliyor.

TurkNet 1000 Mbps aylık 900 TL. Bir de TurkNet farklı operatörden geçişte cayma bedelini ödüyormuş böyle bir şey var mı?

FFTH nedir?

TurkNet 1000 Mbps aylık 900 TL. Bir de TurkNet cayma bedelini ödüyormuş böyle bir şey var mı?
Cayma bedelinin yansıdığı faturayı Turknet'e yollayınca 2.500 TL'ye kadar cayma bedelini ödüyorlar. Sitelerinde böyle yazıyor ama denemedim.