Hangi kargo şirketini tercih ediyorsunuz?

Hangi firmayı, firmaları tercih ediyorsunuz

• MNG

Oy: 5 13,2%
  • Aras

Oy: 7 18,4%
  • Yurtiçi

Oy: 16 42,1%
  • Kolay Gelsin

Oy: 21 55,3%
  • HepsiJet

Oy: 16 42,1%
  • Sürat

Oy: 3 7,9%
  • UPS

Oy: 4 10,5%
  • Ptt

Oy: 1 2,6%

• Oy verenlerin toplamı
    38
Aras kargo gördüğüm kadarıyla hem şube bakımından az, hem de şubelerdeki kargoların halini ne siz sorun, ne ben söyleyeyim. Sıralama yapacak olursam, Kolay Gelsin, Hepsijet ve Yurtiçi Kargo'yu ilk üçe koyabilirim. Diğerleri de bölgeden bölgeye değişiyor hizmet kalitesi.

İnsan alım-satım yaparken PTT’yi özellikle tercih ediyoruz.

Bize çok kargo geliyor bazen. Hepsini biliyorum diyebilirim.

En çok aras ile geliyor gayet memnunum.
Hemen ve sağlam bir şekilde geliyor kargo. MNG'de onun gibi. Ama bazen evde olmadığımda söylememe rağmen kargoyu bambaşka birine verdikleri oluyordu o da çok önemli değil. Nadiren kapı çalmadan gittikleri olmuştu.

HepsiJet diğerleri kadar çok gelmedi ama gayet hızlılardı ve evde olmadığım zaman kargoyu atıp gitmiyorlardı kargoyu birine vermeden önce bilgileri iyi kontrol ediyorlardı.

Kolay gelsine lafım yok onlarda işlerinde hızlılar. Olumsuz bir şey olmadı.

Sürat Kargo için ne desem bilemiyorum. Bir ara çok uğraşmıştım. Kargonun gelmesi hem uzun sürdü hem de çalışanlarda nerede olduğunu bilmiyordu. Bazen de sorunsuz çalıştığı zaman oluyordu ama pek tercih etmem.

PTT ile ilgili sorun yaşamadım bizim evede yakın zaten.

Yurtiçi Kargo ile UPS ile pek işim olmadı. Yurtiçi Kargo ile kargo gönderdiğim olmuştu bir sorun olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…