Hangi firmayı, firmaları tercih ediyorsunuz

• MNG

Oy: 5 13,2%
  • Aras

Oy: 7 18,4%
  • Yurtiçi

Oy: 16 42,1%
  • Kolay Gelsin

Oy: 21 55,3%
  • HepsiJet

Oy: 16 42,1%
  • Sürat

Oy: 3 7,9%
  • UPS

Oy: 4 10,5%
  • Ptt

Oy: 1 2,6%

• Oy verenlerin toplamı
    38
Siparişi yanlışlıkla teslim eden kargo şirketi. Yoksa evimize hiç gelmeyecek 😀

Ben 1 defa Hepsijet, 1 defa aras, 1 defa MNG, 1 defa PTT ile sipariş aldım. MNG iyiydi çünkü Amazon'dan almıştım. Satıcı ve gönderici de Amazon'du. PTT 1 hafta sonra mı 2 hafta sonra mı ne siparişi getirdi. Ağaç oldum bekle bekle.

Ben 1 defa Hepsiburada, 1 defa aras, 1 defa MNG, 1 defa PTT ile sipariş aldım. MNG iyiydi çünkü Amazon'dan almıştım. Satıcı ve gönderici de Amazon'du. PTT 1 hafta sonra mı 2 hafta sonra mı ne siparişi getirdi. Ağaç oldum bekle bekle.
Bundan 3-4 sene önce kardeşime doğum günü hediyesi bir şey almıştık ve kargo şirketi PTT’ydi. Kendilerini arayıp 3 gün sonra doğum günü olduğunu ve erken getirip getiremeyeceklerini sordum, tabii deyip adımızı listeye yazacağını falan söyledi.
2 hafta sonra teslim edildi 😀

Bundan 3-4 sene önce kardeşime doğum günü hediyesi bir şey almıştık ve kargo şirketi PTT'ydi. Kendilerini arayıp 3 gün sonra doğum günü olduğunu ve erken getirip getiremeyeceklerini sordum, tabii deyip adımızı listeye yazacağını falan söyledi.
2 hafta sonra teslim edildi 😀

Amazon'dan 50 TL farkla Amazon Express ile sipariş edeceksin böyle durumda. PTT'ye güven olmaz.