Uyuyan Sincap
Üstün
PTT;
Kolay gelsin kargo bence gerçekten hızlı ve memnuniyeti ön plana alan bir kargo şirketi.
Siparişi yanlışlıkla teslim eden kargo şirketi. Yoksa evimize hiç gelmeyecek![]()
Bundan 3-4 sene önce kardeşime doğum günü hediyesi bir şey almıştık ve kargo şirketi PTT’ydi. Kendilerini arayıp 3 gün sonra doğum günü olduğunu ve erken getirip getiremeyeceklerini sordum, tabii deyip adımızı listeye yazacağını falan söyledi.Ben 1 defa Hepsiburada, 1 defa aras, 1 defa MNG, 1 defa PTT ile sipariş aldım. MNG iyiydi çünkü Amazon'dan almıştım. Satıcı ve gönderici de Amazon'du. PTT 1 hafta sonra mı 2 hafta sonra mı ne siparişi getirdi. Ağaç oldum bekle bekle.
Bundan 3-4 sene önce kardeşime doğum günü hediyesi bir şey almıştık ve kargo şirketi PTT'ydi. Kendilerini arayıp 3 gün sonra doğum günü olduğunu ve erken getirip getiremeyeceklerini sordum, tabii deyip adımızı listeye yazacağını falan söyledi.
2 hafta sonra teslim edildi![]()
İyi güzel de şehrin en son paketini sürekli bana getiriyorlar gına geldi.Aras Kargo bence en iyisi. Kargoya verildikten sonraki gün kapıda oluyor. Bir de takip sistemi falan çok güzel.
Bana göre idare ederdi. Paket sağlamdı. Trendyoldan kolye almıştım.İyi güzel de şehrin en son paketini sürekli bana getiriyorlar gına geldi.
İyi güzel de şehrin en son paketini sürekli bana getiriyorlar gına geldi.