Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Selamlar,

Arkadaşla 2 kişi oynamak için almayı düşünüyoruz. İndirim zamanında 10 dolar oluyor, base paketini alacağız.
Çoğunlukla olumsuz incelemeleri bir kenara bırakırsak, oyunun Steam versiyonu ne durumda şu an? İlk çıkışını yaptığında denemiştim ancak sunucular 2-3 gün çökmüş durumdaydı, oyuna bile girememiştim.

Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Ekran görüntüsü 2026-06-14 012103.webp

Alınmaz, zaten oyun çok beğenilmemiş. Bende aldım bi'ara indirimde iken, bayağı sıkıntıları vardı oyunun.

@Ethem Efe, oyun guzel ancak rank sistemi yok. Oyunu ogrenmeye calisirken binlerce saati olan adam acimadan olduruyor sizi.

Ayrica mapleri, kacis noktalarini vs. ogrenmeniz lazim. Kotu yorumlarin cogu bu iki durum ve normal satin alip sonradan Steam'den yeniden alanlarin neden yeniden almak zorundayiz konulu yorumlari. Yillardir gelistirilmekte oldugu ve buyuk bir sirketin oyunu olmadigi icin hatalarin olmasi oldukca normal.

Eşleştirme sisteminin eşitsizliği ve hile durumundan yakınanlar var.
Ücretsiz olduğu için Arena Breakout deneyin isterseniz, türe ısınmak için denenebilir.

Selamlar,

Arkadaşla 2 kişi oynamak için almayı düşünüyoruz. İndirim zamanında 10 dolar oluyor, base paketini alacağız.
Çoğunlukla olumsuz incelemeleri bir kenara bırakırsak, oyunun Steam versiyonu ne durumda şu an? İlk çıkışını yaptığında denemiştim ancak sunucular 2-3 gün çökmüş durumdaydı, oyuna bile girememiştim.

Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Artıları:
Kendi türünde en iyi oyunlardan olması, modlanabilirliği ve eşya sayısının çok fazla olması. Fiyat konusunda eskiye nazaran fena değil Steam üzerinde.

Eksileri:
Oyun yıllardır doğru düzgün bir gelişim yaşamadı, günümüzde çıkan oyunlardan animasyon anlamında oldukça geride.
Oyunu yöneten adamlar o kadar rezalet kişiler ki Unity'nin hazır Asset dükkanında 5 dolara satılan bıçağı oyuna eklemişler. Koskoca Escape From Tarkov'dan bahsediyoruz, rezalet.
Oyunun başlatıcısı ve topluluğu da çok kötü. Hileci sayısı da çok fazla. Öldükten sonra ekrandaki adamın 5000 saati olduğunu görmeye alışmak gerekiyor.

200 saat oynamış biri olarak söyleyeceklerim bunlar.