OneKnight

Uzman
Oyun çok hoşuma gitti, almayı düşünüyorum ama bir yandan da 40 dolar gibi bir fiyatı hak edip etmediği konusunda kararsızım. Oyuna şu an inanılmaz bir hype var ve bu da ister istemez almak için heveslendiriyor. İndirime girmesini beklemek istiyorum ama daha çok taze bir oyun olduğu için indirim alması pek mümkün gözükmüyor.
Bundan 2-3 ay sonra oyunun durumu nasıl olur, bilmiyorum. Sizce alınır mı?

Etrafımda oynayan bayağı kişi var ben şahsen almayı düşünüyorum bence verilir uzun süreli eğlenceli bir oyuna benziyor. Black Ops çöpünden daha iyi hiç yoktan.

Güzel oyun ama kısa süre içinde sönüp gidebilir gibi bir havası var. Burada yapımcı firma oyunu ne kadar taze ve güncel tutacak o belirleyici olur.
Gir, loot yap, çık kısa süre sonra sıkabilir. Oyun içinde pvpden çok bot drone lar ile kapışıyoruz zaten.
Ama beraber oynayacak ekip varsa o zaman daha fazla sarabilir. Black friday dönemi indirime girebilme ihtimaline karşın 10 gün daha beklerdim ben kesin alacaksam. Olmazsa kış indirimleri var Aralık ayında ama hiç bir garantisi yok indirim için tabi.

Oyun çok hoşuma gitti, almayı düşünüyorum ama bir yandan da 40 dolar gibi bir fiyatı hak edip etmediği konusunda kararsızım. Oyuna şu an inanılmaz bir hype var ve bu da ister istemez almak için heveslendiriyor. İndirime girmesini beklemek istiyorum ama daha çok taze bir oyun olduğu için indirim alması pek mümkün gözükmüyor.
Bundan 2-3 ay sonra oyunun durumu nasıl olur, bilmiyorum. Sizce alınır mı?
$20 gibi bir fiyat etiketinin daha uygun olacağını düşünüyorum. $40 verilecek bir oyun değil maalesef.