Makaleler
1
Yer
İzmir
Dostlar selam. Valorant disinda guzel bir online shooter ariyorum kendime. Aklima ilk gelen bu oyun oldu ancak sorularim var. Ve bu tarz oyunlarda hiç deneyimim yok.

-PUBG gibi surekli loot yapmak gerekiyor mu oncelikle?
-Tek oynanir mi?
-Alismasi ne kadar surer, sarar mi?

Cevaplariniz icin teşekkür ederim simdiden.

@Michael MYERS Hocam sizin bilginiz vardi sanirsam bu oyunda.

Dostlar selam. Valorant disinda guzel bir online shooter ariyorum kendime. Aklima ilk gelen bu oyun oldu ancak sorularim var. Ve bu tarz oyunlarda hiç deneyimim yok.

-PUBG gibi surekli loot yapmak gerekiyor mu oncelikle?
-Tek oynanir mi?
-Alismasi ne kadar surer, sarar mi?

Cevaplariniz icin teşekkür ederim simdiden.

@Michael MYERS Hocam sizin bilginiz vardi sanirsam bu oyunda.
Pubg ile arasındaki fark şu: Pubg'de sürekli baştan eşya topluyorsun. Arc'ta ise önceki maçlarından topladığın silah, sağlık, kalkan gibi itemleri diğer maçlarında kullanabiliyorsun. Ölürsen de güvenli cepteki item dışında tüm her şeyin gidiyor.

Ben tek oynuyorum gayet de güzel. Takımlı girerse de kendi takımından ayrılmamalısın yoksa diğer takımlar seni kevgire çeviriyor.

Alışmak kolay birkaç günde çözersin. Çok kompleks şeyler yok zaten.

Valorant çöpünden katbekat güzel olduğu kesin. Yerinde olsam komple Valoyu bırakıp Arc oynardım. Ki öyle de yapıyorum. 1 aydır Arc'tan başka oyuna girmedim.

Pubg ile arasındaki fark şu: Pubg'de sürekli baştan eşya topluyorsun. Arc'ta ise önceki maçlarından topladığın silah, sağlık, kalkan gibi itemleri diğer maçlarında kullanabiliyorsun. Ölürsen de güvenli cepteki item dışında tüm her şeyin gidiyor.

Ben tek oynuyorum gayet de güzel. Takımlı girerse de kendi takımından ayrılmamalısın yoksa diğer takımlar seni kevgire çeviriyor.

Alışmak kolay birkaç günde çözersin. Çok kompleks şeyler yok zaten.

Valorant çöpünden katbekat güzel olduğu kesin. Yerinde olsam komple Valoyu bırakıp Arc oynardım. Ki öyle de yapıyorum. 1 aydır Arc'tan başka oyuna girmedim.
Hocam teşekkür ederim. O zaman 10 saate çözer gibiyim. Size de uygun olursa beraber oynamak isterim. İndirimde alacağım.

Şimdi baktım. Çok düşmemiş indirimde de. 32 dolar beklenir mi yoksa 40'dan alayım mı?

Hocam teşekkür ederim. O zaman 10 saate çözer gibiyim. Size de uygun olursa beraber oynamak isterim. İndirimde alacağım.

Şimdi baktım. Çok düşmemiş indirimde de. 32 dolar beklenir mi yoksa 40'dan alayım mı?

Ben İtemsatış'tan 200 TL'ye hesap aldım. Şu an 80'e falan düştü hatta. Takıntın yoksa oradan alabilirsin.

Oyuna çok sık giremiyorum ders çalıştığım için. Bazı akşamlar bir iki saat giriyorum sadece. Onda da solo giriyorum. Yazın oynarız beraber ama.

Hocam online oyun nasıl oynanıyor ortak hesap ile?
Size Microsoft Hesabı veriliyor. Onda da Arc Raiders var. O hesabı Microsoft uygulamasına giriyorsunuz. XBOX App'e ise şahsi hesabınızı giriyorsunuz. O şekilde oynayabiliyor ve ilerlemeniz de kendinizin oluyor.

Son düzenleme: