Detaylar
Kim cevapladı?Konu 'ARC Raiders'e 40 dolar verilir mi?' https://techolay.net/sosyal/konu/arc-raiderse-40-dolar-verilir-mi.159453/
Rogue
Uzman
Bu konuya yazan kimsenin ben oyunu alıp oynadığını düşünmüyorum. Oynayan ve oyunda uzun saat geçiren birilerinin fikirleri daha önemli.Konu 'ARC Raiders'e 40 dolar verilir mi?' https://techolay.net/sosyal/konu/arc-raiderse-40-dolar-verilir-mi.159453/
Rogue
Uzman
Oyunun zorluğu nasıl ve tek başına oynayınca da sarıyor mu? Arkadaşlarımdan oynayan yok bunu tek sıkar mı?Bu konuya yazan kimsenin ben oyunu alıp oynadığını düşünmüyorum. Oynayan ve oyunda uzun saat geçiren birilerinin fikirleri daha önemli.
Bir de, türe aşina olmayan biri de sever mi bu oyunu?
The Way Of A Gentleman
Çalışkan
Yanlış bilgi: Steam, iade alırken kesinti yapmıyor.
Konu dönüp dolaşıp bütçeye gelir. Paranız varsa deneyin zaten Steam'de iade hakkınız var belli saate kadar fakat iade edince 5 dolar kadar kesiyorlardı. Ben çok beğendim fakat pahalı bulduğum için indirim bekleyeceğim. Karar sizin.
Oyunun zorluğu nasıl ve tek başına oynayınca da sarıyor mu? Arkadaşlarımdan oynayan yok bunu tek sıkar mı?
Bir de, türe aşina olmayan biri de sever mi bu oyunu?
Hocam oyunun yapay zeka olarak zorluk düzeyi orta denilebilir PvE olarak çok zorlayıcı değil ama pvplerde oyunun gerçekten uzmanları var. Bundan dolayı yer yer zorlayıcı olabiliyor. Oyun tek başına sarabilir ama tabii ki arkadaşlarınızla oynarsanız daha çok zevk alırsınız. Haritaya girdiğiniz zaman diğer oyuncularla ittifak yapabiliyosunuz ama bu tabii ki sözde bir ittifak her an ihanete uğrayabilir elinizdeki tüm lootu kaybedebilirsiniz. Oyunun atmosferi beni çok sardı. Ben 2 abimle beraber oynuyorum. Maksimum 3 kişilik grup olarak oynayabiliyosunuz. Ben daha önce bu türe ait bir oyun oynamamıştım ve beni açıkçası çok sardı. Bu tabii kişiden kişiye göre değişebilir.
Rogue
Uzman
Teşekkür ederim. Aldım bakalım bir deneyeceğim.Hocam oyunun yapay zeka olarak zorluk düzeyi orta denilebilir PvE olarak çok zorlayıcı değil ama pvplerde oyunun gerçekten uzmanları var. Bundan dolayı yer yer zorlayıcı olabiliyor. Oyun tek başına sarabilir ama tabii ki arkadaşlarınızla oynarsanız daha çok zevk alırsınız. Haritaya girdiğiniz zaman diğer oyuncularla ittifak yapabiliyosunuz ama bu tabii ki sözde bir ittifak her an ihanete uğrayabilir elinizdeki tüm lootu kaybedebilirsiniz. Oyunun atmosferi beni çok sardı. Ben 2 abimle beraber oynuyorum. Maksimum 3 kişilik grup olarak oynayabiliyosunuz. Ben daha önce bu türe ait bir oyun oynamamıştım ve beni açıkçası çok sardı. Bu tabii kişiden kişiye göre değişebilir.
Sa oyun nasıl beğendiniz mi bende almayı düşünüyorum da kararsız kaldım