Hangi klavye boyutunu kullanıyorsunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
FN ile birlikte kullanılabiliyor.
2
29422
Ziyaretçi
Ama bu şekilde de kullanımı meşakkatli oluyor, tercihim değil. Zevkler ve renkler tartışılmaz custom ROM'cu Yavuz hocam
Th3RealKayseriLee
Yetkin
%100 klavye kullanıyorum ama %75 oranındaki klavye olsa hayır demem.(Elimdeki Membran mekanik olsa da iyi olur)
TKL.
Blackjaz
Becerikli
Şuan için %100 kullanıyorum ama yenileyeceğim zaman %75 olmadı TKL tercih edeceğim gibi duruyor. %100 masada yer kaplıyor ve Numpad benim için gereksiz, kullanmıyorum. Fakat yön ve F tuşlarını da sıklıkla kullanıyorum. Bu yüzden benim için en ideal olan %75 olanlar.
Geçen ablam için kablosuz klavye bakıyordum, ofiste kullanacaktı. O da ısrarla %100 olmasını istiyordu. Çünkü sürekli Numpad kullanıyor.
Bir arkadaşım da %60 kullanıyor çünkü temel tuşlar dışında ihtiyacı yok. Basic oyunlar oynuyor. Kendisi mmorpg hastası aslında ama şu aralar oynamadığı içindir. Sarsa bi' tanesine muhtemelen ekstra makro tuşları olan modellerden birisine bile geçer.
Geçen ablam için kablosuz klavye bakıyordum, ofiste kullanacaktı. O da ısrarla %100 olmasını istiyordu. Çünkü sürekli Numpad kullanıyor.
Bir arkadaşım da %60 kullanıyor çünkü temel tuşlar dışında ihtiyacı yok. Basic oyunlar oynuyor. Kendisi mmorpg hastası aslında ama şu aralar oynamadığı içindir. Sarsa bi' tanesine muhtemelen ekstra makro tuşları olan modellerden birisine bile geçer.
Son düzenleme:
duranforreal
Üstün
%100 klavye babadır. Başka klavye kullanamam. Sayılara bile Numpad'den basıyorum o derece.
Loutermilch
Başarılı
%65 kullanıyorum fakat %75’e geçeceğim gibi.