Güle güle kullanın, güzel setupmış.Anakart, RAM, CPU değişecek. Yeni fanlar almıstım, onları bekletiyorum. Platform değiştirirken takacağım.
Detaylar
Kim cevapladı?Yahya Nuroğlu
Yetkin
Laptop klavyesi 
Alpor Pro. Tuşlar soyuldu 6. aydan sonra. G tuşlarının 3 yıldır ne işe yaradığını bilmiyorum. Alıp monitöre geçirdim klavyeyi ancak hiç bir sıkıntı olmadı çok sağlammış. 3 yıldır kullanıyorum çalışmayan veya tekleyen tuş yok.
Güzel setup. Bize kendi setupumuzı yapmak nasip olmadı anca böyle bakiyoruz![]()
Umarım herkes bir gün hayalindeki Setup'a kavuşur
Benim ilk kişisel bilgisayarım çok eski bir laptopdu. LoL'ü bile açamıyordu.
Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım herkes bir gün hayalindeki Setup'a kavuşur
Benim ilk kişisel bilgisayarım çok eski bir laptopdu. LoL'ü bile açamıyordu.
Benim de CS:GO 40-50 FPS alan bir laptopum vardı 10 boyunca onunla oynuyordum FACEIT 8 level kasmıştım
Alpor Pro. Tuşlar soyuldu 6. aydan sonra. G tuşlarının 3 yıldır ne işe yaradığını bilmiyorum. Alıp monitöre geçirdim klavyeyi ancak hiçbir sıkıntı olmadı çok sağlammış. 3 yıldır kullanıyorum çalışmayan veya tekleyen tuş yok.
Eki Görüntüle 96511
Makro tuşudur hocam, istediğiniz bir komutu atayabiliyorsunuzdur yüksek ihtimalle. Alt+Shift+F10 gibi kombinasyonları ekleyebilirsiniz diye düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Piranha 2355.Uzun zamandır bu konunun açılmadığını gördüm, belki klavyelerini güncelleyenler vardır.
Hangi klavyeyi veya klavyeleri kullanıyorsunuz?
EyvahNecdet
Uzman
Aktif olarak 9 senedir Rampage KB-R01
Kargoda: Aula F75.
Kargoda: Aula F75.
BirForumcuKişi 65
Üstün
Aktif olarak performax xetra 3.yılına girdi halen taş gibi arada da e yosso Z11 RGB kullanıyorum. Yedekte de Everest'in 130 liralık gaming klavyesi var.