Benim kasa hava akışımda çok iyi ama ekran kartı ile işlemci soğutucusunun arasında kalıyor SSD, hava akışı etki etmiyor.

Normalde bu SSD için soğutucu gerekmiyor, konumu önemli.

Benim kasa hava akışımda çok iyi ama ekran kartı ile işlemci soğutucusunun arasında kalıyor SSD, hava akışı etki etmiyor.

Normalde bu SSD için soğutucu gerekmiyor, konumu önemli.

Olsun garanti olsa nasıl olsa sıfır ürün uzun ömürlü olsun parcalar malum pahalı bu ürün aynısı yani kixoa G2 bilgisayarciya sordum öylesine 4 bin diyor şerefsizler internetten 2bine buldum harram para yiyorlar ya.

Kasada bunu koyacak yer varsa bunu tavsiye ederim, eski çalıştığım yerde Samsung 970 EVO vardı ve render alırken ya da dosya transferi yaparken çok ısınıyordu bu sebepten bu SSD soğutucudan satın almıştık 70 dereceden 40 derecelere kadar düşmüştü sıcaklıkları.

Attığınız iki seçenek arasından elbette Snowman Heat Pipe M.2 2280 SSD Soğutucu alın derim bakır alaşımlı olması soğutma performansını arttıracaktır ayrıca araştırdığıma göre kullananlar oldukça memnun.
Gen5 SSD'ler için uygun bu soğutucular. Kullanacağı Gen3 SSD için gereksiz harcama olur.

Dün diğer konuda da söyledim. SSD hızına göre ısınması artıyor. Caner hocama da bu tarz bir SSD soğutucusu sormuştum, yani fanlı olup benzer fiyata olanlar var. Gen5 SSD'ler için bu modeller senin için gereksiz olur diye belirtmişti. Zaten Gen4 çoğu SSD üstünde pasif soğutma var, üstüne kasa veya harici bu küçük soğutucuları takınca dengeleniyor. Yani öyle ısınma sorunu yaşamıyor.

Son düzenleme:
Enermax veya daha uygun olsun diyorsanız bunu da alabilirsiniz. Ben renegade SSD'de bunun gri olanını kullanıyorum.

Açıkcası tasarım hariç 200-500 ₺ arası satılanlarda çok fark olduğunu sanmıyorum. Isıyı dağıtmak için kutu, içerisinde genelde bir veya iki tane ped ve fanın döndüğü yerden ısıyı atsın diye kanal tasarımı var.

Bu arada attığınız ürünün daha uygun fiyatlısı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Enermax veya daha uygun olsun diyorsanız bunu da alabilirsiniz. Ben Renegade SSD'de bunun gri olanını kullanıyorum.
https://app.hb.biz/2kIRmuSBm9Pb

Açıkçası tasarım hariç 200-500 ₺ arası satılanlarda çok fark olduğunu sanmıyorum. Isıyı dağıtmak için kutu, içerisinde genelde bir veya iki tane ped ve fanın döndüğü yerden ısıyı atsın diye kanal tasarımı var.

Bu arada attığınız ürünün daha uygun fiyatlısı var.
https://app.hb.biz/WfGmp2nrfp8o

Enermax aldım hocam ben daha güzel gözüktü.

Son düzenleyen: Moderatör: