Guvenilir, acik kaynakli, daha iyi mail adresi alabiliyorsun Gmail ve Outlook kadar kullanilmadigi icin, ayni hesapta bir .com bir de .me adresin oluyor, birisini kurumsal isler digerini kisisel isler icin kullanabiliyorsun, arayuzu de hos gibi gibi. Ben kendi adim - soyadim ile populer mail servislerinden adres alamadim mesela. Yanina mutlaka sayi falan eklemek gerekiyor. Haliyle is hayatinda cok da iyi durmuyor. Ote yandan Protonmail'de direkt [email protected] ile alabildim. Goze de hitap ediyor. Ayrica farkli bir saglayici olmasina ragmen sacma sapan mail gelmeme - mail ulasmama gibi seylerle de ugrasmiyorsun.

İlla gizlilik istiyorsan tavsiyem Tuta Mail. Hem daha iyi hem de Proton son zamanlarda ekseni farklı bir yöne kaymaya başladı.
Bakınız: !Uçtan uca şifrelemeli! Proton AI.

İlla gizlilik istiyorsan tavsiyem Tuta Mail. Hem daha iyi hem de Proton son zamanlarda ekseni farklı bir yöne kaymaya başladı.
Bakınız: !Uçtan uca şifrelemeli! Proton AI.
Proton'un ekseninde kayma yok. Tuta dediğiniz servis sosyal medyadan sürekli Proton'u hedef gösteriyor. Kendi içinde bir alıp veremedikleri var anlaşılan.

Proton her zamanki Proton.

Hocam yapay zekada uçtan uca şifreleme nasıl olabiliyor?
Yapay zeka sorgularını uçtan uca şifrelemek büyük performans sorunlarına yol açıyormuş. Bunun için farklı bir çözüm üretmişler. Ayrıca yapay zeka hiçbir Proton servisiyle entegre çalışmıyor ve kullanmak zorunda değilsiniz. Yeni bir ürün çıkarmakta sorun yok, misyonlarında değişiklik olmadı.