Bütçe
35000

omerk_k

Uzman
Herkese selam, arkadaşıma kasa topluyorum. 35K altında ekran kartı bakıyorum. 5070’in FPS ve benchmark testleri, 5060 Ti’ye fark atıyor ancak 12 GB VRAM’e sahip. Bu durumda 5060 Ti 16 mı önerirsiniz yoksa 5070 12 GB mı?
Marka olarak ne tercih etmeliyiz? Beyaz sistem topluyoruz.

Aklımızdakiler:

Gigabyte RTX 5070 Eagle OC Ice SFF 12G

Gigabyte RTX 5070 Aero OC

Galax RTX 5070 EX Gamer 1-Click OC White

Colorful RTX 5070 iGame Ultra W

Galax RTX 5070 1-Click OC White

5060 Ti için 30K’ya çıkmadan, 25K’ya 2 fan tercih edilebilir diye düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz, yorumlarınız nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ek seçenek olarak AMD tarafını düşünmüyor musunuz?

Kendim de eskiden AMD kullanıcısıydım genel olarak arkadaşıma AMD önermiyorum ekran kartı sürücü çökme sorunları aşırı fazla her ekran kartında yaşanıyor risk işi aynı zamanda RTX broadcast gibi özellikler arkadaşımın işini de görecektir sadece oyun değil tasarım edit vs de düşünüyor

Kendimde anakart Colorful kullanıyorum ekran kartım Galax bayağı iyi diyorlar Galax için siz neden kaynaklı iGame önerdiniz görünüş mü?

Bende ekran kartı arayışı içersindeyim. Sizin hesap 5070 alıp geçsem mi yoksa bütçeyi bayağı bir zorlayıp ömürlük olsun diye 5080e mi çıksam karar veremiyorum. Şimdi 5070'lere bakarken MSI modelini gördüm. Sizin listenizde yok bu model de belki görmemişsiniz diye atayım dedim.

Siyah diye listemizde değil 😊 bu kadar fiyata gerek yok diye düşünüyorum