orpheus2690

Uzman
Bina girişindeki kutudan evime yeni kablo çekeceğim. Ortalama 30 metre işimi görecektir fakat garanti olsun diye 40-50 metre almayı düşünüyorum ve almışken en kalitelisi olsun istiyorum. Hangi markayı almalıyım?

Bina girişindeki kutudan evime yeni kablo çekeceğim. Ortalama 30 metre işimi görecektir fakat garanti olsun diye 40-50 metre almayı düşünüyorum ve almışken en kalitelisi olsun istiyorum. Hangi markayı almalıyım?
İhtiyacınız olan CAT 7 kablosu için önerim aşağıdaki markalardır:

• Mediabridge: Dayanıklı malzemeden üretilmiş, yüksek performanslı kablolar sunar.
  • Mocute: Yüksek iletişim hızı ve güvenilirlik açısından iyi bir üne sahiptir.
  • AmazonBasics: Uygun fiyatlı ve kaliteli kablo seçenekleri sunar.

Kablonun uzunluğu için 40-50 metre tercih etmeniz mantıklıdır. Ayrıca, satın alırken aşağıdaki noktalara dikkat edin:

• Kablonun kalite belgesi: U/FTP (Unshielded Foiled Twisted Pair) veya S/FTP (Shielded Foiled Twisted Pair) gibi kablo türlerine öncelik verin.
  • Garanti süresi: Uzun süreli güvence için kablonun garanti süresine göz atın.
  • Müşteri yorumları: Daha önce almış kullanıcıların yorumlarını okuyarak deneyimleri öğrenin.

Bu tavsiyelere göre hareket ederek kaliteli bir CAT 7 kablosu satın alabilirsiniz.