orlev Çalışkan Katılım 30 Nisan 2026 Mesajlar 38 Beğeniler 19 Bugün 16:10 #31 Lotr Manyağı dedi: Eğer kurulu bir düzenin varsa, her şey işliyorsa işin çok kolay. Mesela biz, bir problem çıkarsa ya da şirket bizden bir şey isterse müdahil oluyoruz. Onun dışında oturmaca. Genişletmek için tıkla... Bir de ayak işlerini hep stajyere yaptırıyorlar. tabii öğrensinler diye
Lotr Manyağı dedi: Eğer kurulu bir düzenin varsa, her şey işliyorsa işin çok kolay. Mesela biz, bir problem çıkarsa ya da şirket bizden bir şey isterse müdahil oluyoruz. Onun dışında oturmaca. Genişletmek için tıkla... Bir de ayak işlerini hep stajyere yaptırıyorlar. tabii öğrensinler diye
CanPatrioTic Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 485 Çözümler 1 Beğeniler 316 Yer Ankara Bugün 16:11 #32 Resmiyette Büro Yönetimi Elemanı. Gayri resmi olursak onun dışında her şey
4rchura Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 263 Çözümler 2 Beğeniler 190 Bugün 16:14 #33 Unity VR geliştiriciyim. CanPatrioTic dedi: Resmiyette Büro Yönetimi Elemanı. Gayri resmi olursak onun dışında her şey Genişletmek için tıkla... Özel sektör kokusu aldım hocam. Son düzenleme: Bugün 16:20
Unity VR geliştiriciyim. CanPatrioTic dedi: Resmiyette Büro Yönetimi Elemanı. Gayri resmi olursak onun dışında her şey Genişletmek için tıkla... Özel sektör kokusu aldım hocam.
CanPatrioTic Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 485 Çözümler 1 Beğeniler 316 Yer Ankara Bugün 16:22 #34 4rchura dedi: Özel sektör kokusu aldım hocam. Genişletmek için tıkla...