Ben daha 22 yaşında bir gencim. Ancak bence yaşıma göre bayağı bir iş yaptım. İki sene inşaatta elektrik işi yaptım. Diğer iki senede ise en az 4-5 tane zincir yerde kasiyerlik, baristalık vs. yaptım. Peki ya siz hangi işleri yaptınız? Anlık olarak hangi işleri yapıyorsunuz? Bursa'da yaşamanın dezavantajı da var tabii. İstanbul'da olsam daha da fazla çalışırdım
Daha önce çok çalışmak istedim ama ailem garip bir şekilde defalarca reddettiler. Şu anda staj yapıyorum, bilişim okuyorum. (12. sınıf) bu benim ilk iş tecrübem oldu, başlangıç için de berbat bir yer ama yılların eksikliğini kapatırız en azından
Ben daha 22 yaşında bir gencim. Ancak bence yaşıma göre bayağı bir iş yaptım. İki sene inşaatta elektrik işi yaptım. Diğer iki senede ise en az 4-5 tane zincir yerde kasiyerlik, baristalık vs. yaptım. Peki ya siz hangi işleri yaptınız? Anlık olarak hangi işleri yapıyorsunuz? Bursa'da yaşamanın dezavantajı da var tabii. İstanbul'da olsam daha da fazla çalışırdım
Bursa yine iyi aydına beklerim bir gün.
Ben 2 sene kadar halı ve koltuk yıkamada çalıştım 15 yaşımda girdim 17 de sezon bitince çıkmıştım 18'de tekrar girmiştim. 1 hafta kadar A101 de çalışmıştım insanlarla uğraşmak bana göre değilmiş o yüzden çıktım sonra pazarda çalıştım pazarda kimse üstten bakıp azarlayamadığı için 1 sene kadar pazara gittim onun dışında babama yardım ediyorum yazları, bir haftalığınada bir toptancıya Antalya'ya gitmiştim yardıma işten sayarsanız bilmiyorum ama söyleyeyim dedim tüm tecrübemi .
20'ye girmeme 2 hafta kaldı yarın da askere gidiyorum .