Yaklaşık 5-6 yıldır hiç mobil oyun oynamadım. Şu anda neler oynuyorsunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
Mobilde sadece Fall Guys oynuyorum. Bir de çok nadiren arkadaşlar çağırdıkça okulda PUBG Mobile giriyorum o kadar. 4-5 aydır PUBG girmemişimdir rahat.
Fall guys bozuk bende bir türlü çözemedim. Oyunu indirip hesap giriş kısmında yuvarlak dönüp duruyor.Mobilde sadece Fall Guys oynuyorum. Bir de çok nadiren arkadaşlar çağırdıkça okulda PUBG Mobile giriyorum o kadar. 4-5 aydır PUBG girmemişimdir rahat.
NSS oynuyorum, kız arkadaş yapmayınca kariyer muhteşem gidiyor.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Çok rezil bir oyun olsa da hala tiryaki gibi oynadığım Clash Royale var. Arada sıra GTA SA Mobil oynuyorum eskiler iyidir.
- Makaleler
- 17
Fall Guys bozuk bende bir türlü çözemedim. Oyunu indirip hesap giriş kısmında yuvarlak dönüp duruyor.![]()
Oyunu indirdim, giriş yaparken hata alıyorum. Önbellek temizlemeyi falan da denedim ancak çözemedim, sorun ne olabilir? Bazen hata veriyor bazen de yükleniyorda kalıyor, ilerlemiyor. (Samsung S24 FE)
- 14925
- giriş hata mobile
- Forum: Oyun Teknik Destek
Oyunu indirdim, giriş yaparken hata alıyorum. Önbellek temizlemeyi falan da denedim ancak çözemedim, sorun ne olabilir? Bazen hata veriyor bazen de yükleniyorda kalıyor, ilerlemiyor. (Samsung S24 FE)
![]()
![]()
- 14925
- giriş hata mobile
- Forum: Oyun Teknik Destek
Yok hocam bu olmuyor. Nasip olmayacak mobilden oynamak bana.
Ethem Efe
Üstün
Fall Guys bozuk bende bir türlü çözemedim. Oyunu indirip hesap giriş kısmında yuvarlak dönüp duruyor.![]()
Bende de öyle maalesef, halen düzeltmediler.
Onun dışında kaliteli oyun oynamak istiyorum derseniz Dead Cells alın tüm DLC'ler ile. Toplam 100 120 TL'ye falan denk geliyor indirimde var şu an.
Emulator ile God of War oynanmalı kesinlikle. Alien: Isolation oynanabilir telefon yeterliyse. A little to the left çok tatlı bir puzzle oyunudur. Öneririm. Geometry dash, sarar ama zor oyundur.
Clash of Clans, cok cok nadir Shadow Fight 2 ve Shades'e giriyorum.