Hangi mobil oyunları oynuyorsunuz?

Fifililifilifilfil

Becerikli
Makaleler
1
Piyasada çok fazla oyun var. Ona rağmen pek az öneri var sitede. Bu çağda telefonlarımızla beraber oyunları her gün cebimizde gezdiriyoruz. Her yiğidin de farklı bir yoğurt yiyişi var. Siz hangilerinde zaman geçiriyorsunuz?

İlk oyunlar benden gelsin:

Spaceflight Simulator, arada Ay'a, Mars'a falan, nasil kolay gidilip donulur diye kafa patlatip, farkli roket tasarimlari deniyorum.
Smash Hit, arada canim sıkıldığında girerim cerezlik bir oyun.
Bouncy Ball, 2D topla oynadigimiz bir parkur oyunu, yine cerezlik.
Enigmic, kuzenden gormustum, katili bulmaya calistigimiz, bulmaca tarzi bir oyun.

Bu kadar. Mobilde cok oyun oynamam ama ayip olmasin diye bunlari oynarim arada.

Top Drivers son zamanlarda gördüğüm en "okey" mobil oyun.
Arabalı kart oyunu gibi. Doğru arabayı doğru yerde kullanman gerek.
Ferrari F40'ı, BMW 530i ile geçebilirsiniz. Sebepleriyle çoğunlukla mantıklı oluyor;
Mesela ABS, TCS gibi destek sistemleri, araba yere ne kadar yakın (tümsekli yollarda alçak arabalar inanılmaz yavaşlıyor), yolun ıslak olması (standart lastik, ıslak yoldaki en iyi seçenek. Performans ve slick lastik berbat.) gibi gibi. İlk başlarda anlayana kadar ne alaka dedirtiyor, sonradan saksı düşüyor ve akıyor.

Deck aldıktan sonra mobil oyun oynamayı bıraktım. Eskiden sadece Clash Royale oynardım.

Telefonda değil de Racing Master Tayvan sürümünü oynamaktayım kendi resmi PC istemcisi mevcut.

Shadow Fight 2 neden birinci sırada değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…