Hangi model RX 9070 XT tercih edilmeli?

Towande

Becerikli
Merhaba, ASUS Dual RTX 5070 kartımda kullandığım programlarda dahi coil whine yapmasından ve AMD tarafındaki performansı merak ettiğimden dolayı kartımı değiştirmeyi planlıyorum.
Amazon'dan alacağım, kesinlikle; o yüzden bu kartlar arasında en az coil whine yapanı tercih etmek istiyorum.
Biliyorum, her kartta bu CW işi var, ancak ben sizin deneyimlerinizle en az olanı tercih etmek istiyorum, performanstan ziyade. Ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Pulse modeli var. Sıcaklık, ses ve performans konusunda çok memnunum. Hiç sıkıntı yaşamadım. Fakat yük altında CW var. Beni rahatsız etmiyor. Günlük kullanımda CW hiç yok. Yük altına girdiğinde de kulaklıkla oyun oynadığım için hiçbir şey duymuyorum.

Performans olarak 5070'e göre daha iyidir ama CW konusu tamamen şans. 5070'i iade edip 9070 XT alacaksanız bence değiştirin derim ancak 5070'i 2. elde satıp sıfırdan 9070 XT alacaksanız o kadar uğraşmaya değmez diye düşünüyorum.

Bende de DUAL 5070 var o kadar az ki coil whine hiç yok gibi. Tamamen şans işi galiba.

Hocam sizce değer mi RTX 5070'den geçmeye? Evet saf performans olarak üstünde ama gerçekten yıllara NVIDIA kullandım şans vermek konusunda şüphelerim var.

Değmez. Arada dağlar kadar fark yok ve yazılım konusunda NVIDIA kadar iyi olmayan bir kısma geçiş yapacaksınız.

RTX 5060 gibi bir karttan geçilebilirdi bence.

RX 9070 XT 5070 den çok daha iyi olsa da değer mi bilemedim. Bu geçiş kaça mâl olacak size?
0 TL, Amazon'dan satın aldığım için iade edebileceğim, o yüzden geçiş yapıyorum.

Bende de DUAL 5070 var o kadar az ki coil whine hiç yok gibi. Tamamen şans işi galiba.
Şanslısınız hocam, ben biraz takıntılıyım o konuda.

Yok hocam değişim kolay olacak Amazon'dan aldığım için iade edicem direkt 5070'i.

O zaman değiştirin hocam. En azından aklınızda "Acaba daha iyi olur muydu?" sorusu kalmaz. Baktınız memnun kalmadınız onu da iade edersiniz. 5070 zaten CW konusunda sizi üzdüyse her türlü iade edeceksiniz gibi duruyor. Bir de AMD tarafına şans vermiş olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…