casper04
Çalışkan
Öyle mi? Direk eledim o zaman hocam. Colorful ile Asus arasındayım. Ki Colorful bir tık daha yakın gelmeye başladı.
Öyle mi? Direk eledim o zaman hocam. Colorful ile Asus arasındayım. Ki Colorful bir tık daha yakın gelmeye başladı.
Coilwhine bombası colorful mu hocam evet alınır eğer coilwhine ı umursamıyorsan.
Siz Colorful öneriyorsunuz sanırım hocam doğru mu anladım?Sadece şansa bağlı bir sorundan nasıl böyle bir çıkarım yapıyorsunuz?
ROG Astral'de CW yaşayan biri yüzünden kimse almamalı mı? ROG Astral'i geçtim diğer tüm seriler için geçerli bu.
Sadece şansa bağlı bir sorundan nasıl böyle bir çıkarım yapıyorsunuz?
ROG Astral'de CW yaşayan biri yüzünden kimse almamalı mı? ROG Astral'i geçtim diğer tüm seriler için geçerli bu.
Hocam birde şu geldi aklıma indirimlerde bunun fiyatı düşerse bunu önerir misiniz? MSI kalitesi ya gözüm arkada kalmaz ama 2.5 slot sanırım bu şekilde olması sebebiyle yine de bunu önermez misiniz? MSI RTX 5070 TI 16G Inspire 3X OC G507T-16I3C 256 Bit GDDR7 16 GB Ekran KartıAsus Prime bence gereksiz. Boşa fazla para vermeyin derim.
Hocam bir de şu geldi aklıma indirimlerde bunun fiyatı düşerse bunu önerir misiniz? MSI kalitesi ya gözüm arkada kalmaz ama 2.5 slot sanırım bu şekilde olması sebebiyle yine de bunu önermez misiniz? MSI RTX 5070 Ti 16G Inspire 3X OC G507T-16I3C 256 Bit GDDR7 16 GB Ekran Kartı
Hem o kadar maliyetli hemde Asus Prime’dan bile daha küçük ve dar kesinlikle değmez diyorsunuz o zaman, anladım. Gönül ister Rog Strix almak ama keşke makul fiyatlarda görebilsek.Soğutma olarak çoğu modelden geride, ek olarak kart genel olarak daha küçük/dar. Prime bile daha albenili. Ki Colorful varken bunlara bakmaya bence gerek yok.
Colorful iGame Ultra serisi de bayağı iyi ama uzun zamandır stok yenilenmiyor.