Hangi model RX 9070 XT tercih edilmeli?

Kartı ne zaman satın almıştınız?
10 Şubat.
Şöyle ben daha öncede 1 monitör 1 ekran kartı daha iade etmiştim. Ancak hepsinin geçerli sebepleri vardı monitörde 3 tane parlak pixel ve ekran kartının da performansını beğenmediğimden tertemiz bir şekilde iade etmiştim hemen onaylanmışlardı zaten depoya vardıklarında. Amazon hesabımın suspect olmasını istemiyorum artık 5070'de Unity kullanırken bile CW çıkıyor

Bunu iade edip birde RX 9070XT'de de problem yaşarsam bu sefer temelli olumsuz gözükebilir bu durum. Sanki ayıp ediyormuşum gibi hissediyorum. Yani son 10 siparişimin 4'ü iade olacak bu gidişle.

Geçin, çok mantıklı olur.
Hocam, bende istiyorum da Coil Whine + AMD stabilitesinin hala yerinde olup olmadığıyla alakalı düşüncelerim hala beni geri çekiyor. Güzel bir makale var mı bildiğiniz ya da forum konusu günlerdir aynı konulara girip çıkmaktan hangi kullanıcı hangi forumda neyi savunuyor onu bile ezberledim artık.

Bu arada kesin Pulse 'mi diyorsunuz? Ben Steel Legend'e de kaymıştım görünüşü itibariyle ama onda da Reddit'de çok şikayet var CW konusunda, yemin ederim saçlarım beyazladı kaç gündür.

Pulse daha mantıklı. NVIDIA 5000 serisi driverleri çok sorunluydu mesela. İki tarafta sorunsuz değil. Ben yıllardır AMD kullanırım hiçbir sorun yaşamadım.

Tabii ben sorun yaşamadım diye siz sorun yaşamayacaksınız diye bir şey yok. Belki ben NVIDIA'da sorun yaşarım, siz yaşamazsınız. Biraz şansa kaçıyor. Sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.

Şöyle bir video buldum bahsettiğiniz ve bahsettiğim modeller C tier olarak gözüküyor ki zaten diğerlerinin stoğu nerdeyse yok Amazon'da. Artık biraz daha araştırıp birinr razı gelip seçeceğim, umarım üzmez beni.

Şu tarz tier listlere bakmayın lütfen. Saçma. XFX'in Magnetic modeli yok mesela, 9000 serisinin en iyi kartı.

Şu tarz tier listlere bakmayın lütfen. Saçma. XFX'in Magnetic modeli yok mesela, 9000 serisinin en iyi kartı.
Anladım sadece sıcaklıklar ve ses üzerinden yapılmıştı aslında Hotspot, VRAM ve GPU genel sıcaklığı gibi. Pure modelini önerir miydiniz peki Pulse'nin yanı sıra?

Anladım sadece sıcaklıklar ve ses üzerinden yapılmıştı aslında Hotspot, VRAM ve GPU genel sıcaklığı gibi. Pure modelini önerir miydiniz peki Pulse'nin yanı sıra?
Pure ve Pulse soğutma olarak aynı. Tek fark Pure'nin beyaz ve RGB aydınlatmaya sahip olması.

Pure ve Pulse soğutma olarak aynı. Tek fark Pure'nin beyaz ve RGB aydınlatmaya sahip olması.
Tamamdır kasamın ekran kartı için 330mm'ye sahip olduğunu ve ekran kartının da 320mm olduğunu gördüm. 1 cm'lik farka rağmen sizce kolayca sığdırabilir miyim?

Kasa: DarkFlash Aquarius

Tamamdır kasamın ekran kartı için 330mm'ye sahip olduğunu ve ekran kartının da 320mm olduğunu gördüm. 1 cm'lik farka rağmen sizce sığdırabilir miyim?

Kasa: DarkFlash Aquarius
Sığar gibi. En kötü kartın denk geldiği, kasanın önündeki fanı sokersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…