2242

Üstün
Logitech G203, SteelSeries Rival 110, Razer DeathAdder Essential, SteelSeries Rival 3, Attack Shark R1, Attack Shark X3 Pro 8K Hz. Şu an kullandığım mouse bu: ASUS TUF Gaming M3.

G203, Rival 110, DA Essential, AS R1 ve TUF M3 kullandım. Dördü de birbirinden kötü. Hatta bu forumda R1 için konu açmıştım ama kötü bir ürün olduğunu uzun süre kullandıktan sonra anladım. Bu ürünler arasından X3 mantıklı gibi duruyor ama cihaz hakkında detaylı bilgim yok. Ek olarak VXE R1 tavsiye ederim.

Çok para veresim yok. Çünkü kullandığım M3 mouse hala çalışıyor. Sadece bir değişikliğe gitmek istedim. Ama attığınız yorumlar için teşekkür ederim. Kötü diyorsanız öyledir. Ben M3 mouse kullanmadan önce. Rampage mouse kullanıyordum. Modeli bilmiyorum ama avuç tarafında birden fazla delik vardı. Öyle bir modeldi. Kablosuz alsam güzek olur gibi düşünüyorum. ATK markalarını yazmıştım. Diğerleri kablolu. Ama bu da fark etmiyor. Gerçekten bu yazdığım mouselerin hiçbiri alınmaz mı?

Çok para veresim yok. Çünkü kullandığım M3 mouse hala çalışıyor. Sadece bir değişikliğe gitmek istedim. Ama attığınız yorumlar için teşekkür ederim. Kötü diyorsanız öyledir. Ben M3 mouse kullanmadan önce. Rampage mouse kullanıyordum. Modeli bilmiyorum ama avuç tarafında birden fazla delik vardı. Öyle bir modeldi. Kablosuz alsam güzek olur gibi düşünüyorum. ATK markalarını yazmıştım. Diğerleri kablolu. Ama bu da fark etmiyor. Gerçekten bu yazdığım mouselerin hiçbiri alınmaz mı?
Alınmaz. Ortalama şu kadar para veririm dediğiniz bir bütçe yok mu?