Hangi Nintendo Switch alınmalı?

Bütçe
18.000-32.000 TL

barış55 5

Becerikli
Yer
Ankara
Selam sosyal, Legend of Zelda: Tears of the Kingdom oynamak istiyorum ve el konsolu deneyimlemek de istiyorum. Hangi Nintendo Switch alınır ve başka hangi oyunlar var? Pil ömrü ve ekranı tatmin ediyor mu? Fiyatlarına baktım, üç çeşit var; 18-32 bin TL arası sanırım. Ne önerirsiniz, nasıl bir cihaz?

Oyunlar pahalı. Switch 2'nin pil ömrü de serinin en kötüsü fiyatına oranla. Kronik sorunu yok.

4 saat sanırım bir de oyun olarak Zelda son oyunua baktım 2500-3000 bin arası evet pahalı ama merak ediyorum net karar verisem olabilir ama eğer ki OLED ile 2 arasında pek fark yoksa o zaman OLED modeli daha cazip.

4 saat sanırım bir de oyun olarak Zelda son oyunua baktım 2500-3000 bin arası evet pahalı ama merak ediyorum net karar verisem olabilir ama eğer ki OLED ile 2 arasında pek fark yoksa o zaman OLED modeli daha cazip.
4 saat Zelda oynayamazsın Switch 2 ile. Maksimum 3 saattir. Bu süre OLED'de 5-6 saat civarı. Sadece Zelda oynayacaksan bence 8 bin veya altına Lite alıp geçmen senin için en iyisi olur. Bir oyun için ekstra harcama yapmanı önermem.

Bence Türkiye'de Switch 2 alınmaz çünkü oyunlar çok pahalı. Çipli Switch OLED veya Lite öneririm.

Switch 2, 4 saat Zelda oynatmaz. Switch OLED ortalama 5-6 saat rahat oynatır lakin grafik farkı doğal olarak var. Bütçeni düşününce eğer saat süresi önemli değilse Switch 2 + fiziksel oyun (oyunları bitirdikçe takaslarsın) bence mantıklı veya Switch 2 için V2 ve OLED gibi modellerin çıkmasını da bekleyebilirsin.

Ayrıca Zelda oyunlarının yeni oyunlarını da oynarım diyorsan Switch 2 daha mantıklı çünkü son çıkan Pokemon oyunu gibi bir sonraki Zelda'yı önceki nesil Switch'e çıkaracaklarını sanmıyorum.

Sadece Zelda oyunu içinse en ucuzu Nintendo Switch Lite. Lakin benim şahsi tavsiyem cihazı da kullanabilin ve başka oyunlar da oynayın diye F/P Switch OLED almanız. Düz Switch de üzmez ama OLED daha iyidir. Lakin TV bağlayacağım diyorsanız düz Switch de üzmeyecektir. Bütçenize göre seçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…