Hangi Nitro 5'i almalıyım

Ruffian

Uzman
Cihaz
Nitro 5

Bu cihaz ve alttaki RAM ile beraber almayı planlıyordum fakat bu laptop karşıma çıktı: Amazon.com.tr

Bu RAM ile alırım alırsam arada kaldım. Hangisi daha mantıklı?
Oynadığım oyunlar:
  • BeamNG Drive
  • Valorant
  • CS2
  • Sniper Elite 4-3
  • Hitman
  • Ready or Not
  • Battlefied 1
  • Lethal Company
  • Project Zomboid
  • PUBG
  • GTA 5
DLSS kapalı tercih ediyorum GPU etkili oyunlarda. Sebebi görüntüyü aşırı derece çamurlaştırması. 10 metre sonrası çamur bulanık. Ready or Not'ta kurşun izini göremiyorum DLSS açınca. Victus hiçbir türlü almam, 1 kere aldım, daha da almam.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: 683
Attığın Nitro 5 çok iyi. Anakartta altın kaplama komponent kullanıyor, 3070 Ti ve 6800H çok teknolojik ve verimli bileşenler. Fanlar 7000 devire asla çıkmaz, sessiz ve soğuk çalışır. Tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attıgın Nitro 5 cok iyi anakartta altın kaplama komponent kullanıyor 3070 Ti ve 6800H çok teknolojik ve verimli bileşenler fanlar 7000 devire asla çıkmazi sessiz ve soguk çalışır. Tavsiye ederim.

Anakartı Victus'dan kaliteli olduğu bariz sen neyin zırvasını yapıyorsun Bluetooth ile işlemciye güç iletimini bulan adam.

Acer bilgisayarlar "al sat" yapılacak kadar kötü değiller. Ben kendi aldığım Aspire 7 bilgisayar ile 2.yılımı doldurdum. Hala ilk günkü gibi çalışıyor.

Biliyorum fakat 4050 çok yanaşmak istediğim bir kart değil sanırsam tercihim i7 12.nesil ve 4060 olacak DLSS açmasam bile gene performans veriyor işlemci de önemli benim için BeamNG Drive çok fazla işlemciye yükleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…