Onun gibi gamsızım. Biraz da psikopatlığım var. Çoğu ortak yönümüz var, en benzeyenler bunlar.

Çok az insan kendini psikopatlık tanımıyla ciddi bir şekilde teşhis edebilir. Bence siz Denjiye benzemiyorsunuz. Denji olmaya çalışıyorsunuz. 14-15 yaşlarımda bende Punisher'ı rol model olarak almıştım.

Çok az insan kendini psikopatlık tanımıyla ciddi bir şekilde teşhis edebilir. Bence siz Denjiye benzemiyorsunuz. Denji olmaya çalışıyorsunuz. 14-15 yaşlarımda bende Punisher'ı rol model olarak almıştım.
Psikopatlık dediğim eğer CSM'yi tamamen okuduysanız anlarsınız. Dediğim psikopatlık daha çok sinirliyken veya kontrolü kaybedecek seviyedeyken delirme durumunu diyorum, Denji de az çok böyle. Normal hayatında sakin, sessiz ama zor durumlarda harbi delirme durumuna geliyor.

Eskiden Chi no wadachi'den Seiichi'ye benziyordum ama gittikçe kişiliğim değişti.

Psikopatlık dediğim eğer CSM'yi tamamen okuduysanız anlarsınız. Dediğim psikopatlık daha çok sinirliyken veya kontrolü kaybedecek seviyedeyken delirme durumunu diyorum, Denji de az çok böyle. Normal hayatında sakin, sessiz ama zor durumlarda harbi delirme durumuna geliyor.

Eskiden Chi no Wadachi'den Seiichi'ye benziyordum ama gittikçe kişiliğim değişti.

Efendim, psikopatlık olarak dediğiniz şey daha çok Carl Jung'un gölge tanımına benziyor.

Gölge tanımı: “Gölge, insanın bastırılmış, fakat aynı zamanda sürekli belli bir formda yaşamak isteyen canlı bir yanıdır

Ek: Efendim, CSM hangi kitap?

Efendim, psikopatlık olarak dediğiniz şey daha çok Carl Jung'un gölge tanımına benziyor.

Gölge tanımı: “Gölge, insanın bastırılmış, fakat aynı zamanda sürekli belli bir formda yaşamak isteyen canlı bir yanıdır

Ek: Efendim, CSM hangi kitap?

Aynen hocam.

Kendimi Raiden'a benzetiyorum. Adalet duygumun baskın olmasından ötürü masum birisi ezildiğinde anlık sinir duygum ile hareket etmeyi düşünsemde birkaç saniye düşünerek bir plan yapıyorum ve o plan doğrultusunda karar alıyorum ve yapıyorum.

Film: Dexter Morgan, nedeni yok bana benziyor.
Oyun: Arthur Morgan, aynı ben.

images.webp

Cirno aynı ben 😎

Çok rahat, çok profesyonel.