Detaylar
Kim cevapladı?dalmatianpelican
Yetkin
Rozetler kısmında bakabilirsin her oyunun kaç tane kart dusurebilecegine.
4rchura
Yetkin
Merhaba, profilinizdeki rozetler sekmesinde her oyunun yanında genelde mavi bir yazı ile "X kart hakkınız kaldı" yazar.
Bu oyunları ister oynayarak isterseniz basit bir JS scripti ile veya Idle Master gibi mobil veya PC uygulamalarıyla kendiniz oyunda gibi göstererek düşürebilirsiniz.
Bu oyunları ister oynayarak isterseniz basit bir JS scripti ile veya Idle Master gibi mobil veya PC uygulamalarıyla kendiniz oyunda gibi göstererek düşürebilirsiniz.
KutadguBilig
Uzman
Idle Master gibi uygulamalar güvenli mi peki? Güvenliyse eğer, bende oynamadığım oyunlardan kart düşürmek için kullanabilirim belki.Merhaba, profilinizdeki rozetler sekmesinde her oyunun yanında genelde mavi bir yazı ile "X kart hakkınız kaldı" yazar.
dalmatianpelican
Yetkin
Steam dolara geçmeden önce 60kr-1tl arası olan oyunları alip kart dusuruyordum. Hiç bir şey olmadı ama hesabi çevrimdışı yapmak lazım. Yoksa arkadaşlarına oyuna giriyor diye bildirim gider hep.Idle Master gibi uygulamalar güvenli mi peki? Güvenliyse eğer, bende oynamadığım oyunlardan kart düşürmek için kullanabilirim belki.
Cobra
Yetkin
Oyunların yüklü mü olması gerekiyor 50 den fazla oyunum var sadece yüklü olanı gösteriyor.Rozetler kısmında bakabilirsin her oyunun kaç tane kart dusurebilecegine.
KutadguBilig
Uzman
Hayır, ama sadece rozet desteği olan oyunları görüyor olabilirsin.Oyunların yüklü mü olması gerekiyor 50 den fazla oyunum var sadece yüklü olanı gösteriyor.
4rchura
Yetkin
Idle Master gibi uygulamalar güvenli mi peki? Güvenliyse eğer, bende oynamadığım oyunlardan kart düşürmek için kullanabilirim belki.
Temelde durum şu.
Bazı JavaScript kütüphanelerini kullanarak sizi bir Linux makine gibi gösteriyor ve hesap durumunuzu oyunda olarak iletiyor Steam'e.
Bir sorun yaşayan hiç görmedim ve hatta kendim de kullandım.