@6434 tüm GTA serilerine baktığımızda dediğim tam olarak anlaşılıyor. Bu sözüm rdr serisine hakaret olamaz, oyunda aklına gelmeyecek bir sürü detay var. GTA 6 ne kadar iyi bir grafiği ve haritası olursa olsun, detaysız ve hikayesi çöp olan bir oyun olursa benim için traştır. Her şey grafik değil, öyle olsa herkes Cyperpunk'u realistic ray tracing mod ile oynardı.

RDR 3 mükemmelin ötesinde olacak bence. GTA serisi 4 hariç çok beğenimi almadı.
10 sene evvel san andreası bitirmiştim. Eğer düzgün bir remastered daha yapılsa onu da oynar, bitirirdim. Bana göre de SA harici kötü. (Zevk meselesi.)

Son düzenleyen: Moderatör:
@6434 tüm GTA serilerine baktığımızda dediğim tam olarak anlaşılıyor. Bu sözüm RDR serisine hakaret olamaz, oyunda aklına gelmeyecek bir sürü detay var. GTA 6 ne kadar iyi bir grafiği ve haritası olursa olsun, detaysız ve hikayesi çöp olan bir oyun olursa benim için tıraştır. Her şey grafik değil, öyle olsa herkes Cyberpunk'u realistic Ray Tracing mod ile oynardı.

Su yorumu 7 yasinda Minecraft hayrani çocuk bile yapmaz. Aykiri olacagim diye gulunc duruma dusuyorsunuz.

Cok yeni nesil oyun takintim yok ancak GTA 6 ve enis kirazoglunun bir videosunda bahsettigi Orta Çağ'da modern silah kullandigimiz oyun olabilir.

GTA 6 ile Mafia 4.

GTA 6'yı bekliyorum, çünkü en ince detaylarına kadar çalışan bir markadan söz ediyoruz. Bu zamana kadar olan tüm piyasaya boşuna mı hükmettiler? Umarım Cyberpunk gibi sonu olmaz.

Son olarak Mafia oyununu bekliyorum. Yakın zamanlarda çıkan kötü haberler olsa bile geliştirmeye devam ettikleri için bekliyorum. Ayrıca benim bildiğim bu konseptte olan neredeyse başka bir oyun yok. Bu sebeple umarım bu oyunda fiyasko olmaz.

Max Payne Remake'i oldukça merak ediyorum. Ama ses aktörü James McCaffrey in hayatını kaybetmesiyle biraz beklentim düştü. Umarım yapay zeka ile hallederler öbür türlü yeni ses aktör fiyasko olur.

Ben de RDR3 bekliyorum. Ancak Jack'in hikayesi cok keyifli olmayabilir sanki. Onun buyudugu yaslar Wild West'in bitis donemine geliyor. Medeniyetin geldigi donemler. Daha oncesine gidip Van der linde cetesinin ilk kurulus donemlerini vs anlatsalar daha keyifli olabilir.

Mafia 4 ve Witcher 4 de bekledigim diger oyunlar.

GTA 6.
Half Life 3.
Mario Kart 9.
Blur 2.
Need for Speed Most Wanted (yenilenmiş hali).