Hangi parçanın arızalı olduğu nasıl anlaşılır?

keremzy

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba.

Son 1-2 haftadır bilgisayarımda USB portlarının temassızlık çalışmaması gibi durumlarla karşılaşıyorum. Kullandığım fare bile gecikme yaşatıyor. Normalde 1 ms dönmesi gerekirken, 15-20 ms gibi çalışıyor. Bu sorunun neden kaynaklı olduğunu bulamadım. Mahallemde elektrik kesintileri vs olmakta son zamanlarda. Kullandığın priz de dandik. Ben prizde mi, PSU'da mı yoksa anakartta mı sorun aramalıyım?

Güç kaynağım 400 watt Plus sertifikası yok 4 senedir kullanıyorum.

O zaman sorun prizden ya da PSU kaynaklı olabilir 1. iyi bir prize geçirin bilgisayarı USB'ler sorun çıkarttığı sırada OCCT ile tekrar yük altına sokun Prime95 ve heaven benchmark primr95 testine sokun sorun olmazsa sorun olmazsa "anakart bazen USB'lere yeterli güç veremiyor portlar sıkıntılıdır iyi bir teknik servise raporlarla anakartı verin ve USB'ler sorun çıkarıyor bazen çalışıyor, bazen çalışmıyor deyin.

tamamdır daha kaliteli bir priz ile deneyeceğim. Yardımların için teşekkür ederim dönüş yapacağım sana gelişmeler için

tamamdır daha kaliteli bir priz ile deneyeceğim. Yardımların için teşekkür ederim dönüş yapacağım sana gelişmeler için
Dostum merhaba hem anakartımı değiştirdim hem prizimi sorun galiba power supplyda. Aradabir yaşanan ve kendi kendine düzelmeyen mouse sorunu Power supply arızası.5 volt beslemesi 0.1-0.2 volt değer kaybettiğinde mouse donması yaşanıyordu diye bi sorun yaşayan arkadaş gördüm forumda muhtemelen powerıda değiştirmem gerekiyor.

MSI MAG A650BN

Power Supply alıcam iyimidir? rtx 3050 r5 5500 kullanıyorum

Son düzenleme:

İyidir 650W yeterli donanımın için. Çözüm olarak mesajımı işaretlersen sevinirim.
Ha bir de benzer sorunları yaşayan olur diye çözüm olarak işaretleyebilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…