Açıkçası ben 1 tane parfüm kullanmıyorum. Evde adeta bir parfüm koleksiyonu var. En çok kullandığım parfümler ise Tom Ford Tobacco Vanille, Tom Ford Ombre Leather ve 1 Million by Paco Rabanne. Peki siz hangi parfümü kullanıyorsunuz? Tahminimce çoğunluk Bargello gibi muadil parfüm markalarını kullanıyordur. O arkadaşlar parfümlerini yazarken C101 gibi kodları yazmaktansa kullandıkları parfüm hangi parfümün muadili onu yazarlarsa sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
Versace Eros Flame var bir tane. Başka parfüm kullanmıyorum.
Ricardo Andrade Quaresma
Çalışkan
Açıkçası ben 1 tane parfüm kullanmıyorum. Evde adeta bir parfüm koleksiyonu var. En çok kullandığım parfümler ise Tom Ford tobacco vanille, Tom Ford ombre leather ve 1 million by paco rabanne. Peki siz hangi parfümü kullanıyorsunuz? Tahminimce çoğunluk bargello gibi muadil parfüm markalarını kullanıyordur. O arkadaşlar parfümlerini yazarken C101 gibi kodları yazmaktansa kullandıkları parfüm hangi parfümün muadili onu yazarlarsa sevinirim.
Fiyatının düşük olduğuna bakmayın 10 numara parfüm
İndirimlerde 150TL'ye kadar düşüyor fiyatı.
Kaykaysürenkedi
Yetkin
Route 66- East Way Of Life
Kokusu çok güzel ama yayılımı çok az.
Kokusu çok güzel ama yayılımı çok az.
Yahya Nuroğlu
Uzman
Tütün kolonyası adamdır.
Sansiro E170.
Lacoste Match Point ve Bargello 683 (GIVENCHY XERYUS ROUGE 1995 muadili) yeni bitti. Şu an Versace Dylan Blue, Zara Eau/01 Amalfi Coast (Tom Ford Mandarino di Amalfi muadili) ve Zara London (Creed Green Irish Tweed muadili) üçlüsünü kullanıyorum.
Son düzenleme: