12578

Deneyimli
Makaleler
15
Açıkçası ben 1 tane parfüm kullanmıyorum. Evde adeta bir parfüm koleksiyonu var. En çok kullandığım parfümler ise Tom Ford Tobacco Vanille, Tom Ford Ombre Leather ve 1 Million by Paco Rabanne. Peki siz hangi parfümü kullanıyorsunuz? Tahminimce çoğunluk Bargello gibi muadil parfüm markalarını kullanıyordur. O arkadaşlar parfümlerini yazarken C101 gibi kodları yazmaktansa kullandıkları parfüm hangi parfümün muadili onu yazarlarsa sevinirim.

Açıkçası ben 1 tane parfüm kullanmıyorum. Evde adeta bir parfüm koleksiyonu var. En çok kullandığım parfümler ise Tom Ford tobacco vanille, Tom Ford ombre leather ve 1 million by paco rabanne. Peki siz hangi parfümü kullanıyorsunuz? Tahminimce çoğunluk bargello gibi muadil parfüm markalarını kullanıyordur. O arkadaşlar parfümlerini yazarken C101 gibi kodları yazmaktansa kullandıkları parfüm hangi parfümün muadili onu yazarlarsa sevinirim.

Fiyatının düşük olduğuna bakmayın 10 numara parfüm 👌

Lacoste Match Point ve Bargello 683 (GIVENCHY XERYUS ROUGE 1995 muadili) yeni bitti. Şu an Versace Dylan Blue, Zara Eau/01 Amalfi Coast (Tom Ford Mandarino di Amalfi muadili) ve Zara London (Creed Green Irish Tweed muadili) üçlüsünü kullanıyorum.

Son düzenleme: