KS KS Hasan Merkit 105 Moderasyon Üyesi Geliştirici Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 5.519 Makaleler 13 Çözümler 113 Beğeniler 9.057 Bugün 22:41 #71 Mustffa11 dedi: Bir de bazı sitelerin reklam engelleyici tespiti var onu da bypass ederse süper olur. Genişletmek için tıkla... Elimizden geleni yaparız. Geri bildirim yeterlidir. Tabii tüm sitelerde mümkün olmayabilir. Ama yine de güvenli bir sandbox üstünden siteye ziyaret eder ve neler yapabiliriz şeklinde bir göz atarım. yusufumm07 dedi: Vivaldi içinde yerleşik olan. Genişletmek için tıkla... Vivaldi de reklam filtreleri paylaşıyormuş. Eklesem mi onu düşünüyorum. Eklentimizin tanıdığı filtrelerin boyutu 20MB'yi aştı bile. Sunucu tarafında sorun yok. Ancak kullanıcının tarayıcısında yüklenmiş eklentiyi çok şişirmek istemiyorum. Bu yüzden Vivaldi tarayıcısını kullanan genel kitlenin yorumuna ihtiyacım var. Son düzenleme: Bugün 22:49
Mustffa11 dedi: Bir de bazı sitelerin reklam engelleyici tespiti var onu da bypass ederse süper olur. Genişletmek için tıkla... Elimizden geleni yaparız. Geri bildirim yeterlidir. Tabii tüm sitelerde mümkün olmayabilir. Ama yine de güvenli bir sandbox üstünden siteye ziyaret eder ve neler yapabiliriz şeklinde bir göz atarım. yusufumm07 dedi: Vivaldi içinde yerleşik olan. Genişletmek için tıkla... Vivaldi de reklam filtreleri paylaşıyormuş. Eklesem mi onu düşünüyorum. Eklentimizin tanıdığı filtrelerin boyutu 20MB'yi aştı bile. Sunucu tarafında sorun yok. Ancak kullanıcının tarayıcısında yüklenmiş eklentiyi çok şişirmek istemiyorum. Bu yüzden Vivaldi tarayıcısını kullanan genel kitlenin yorumuna ihtiyacım var.