Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Son düzenleyen: Moderatör:
Her şey siyah çok boğar diye düşünüyorum. Bence araya bir beyazlık güzel olur. Tabii siz bilirsiniz gene de.

Çok öznel bir soru. Mesela ben beyaz rengin oluşturuduğu aydınlığı ve temizlik hissini sevdiğim için her şeyi beyaz yaptım, siyah renginde bir asilliği var tabii. Yani hangisi size daha çok hitap ediyorsa onu tercih edin. Benim tercihim beyaz.

Beyaz iyidir, bu masayı kendim yaptım senin tabirine de yakın genel olarak her şey siyah. Renginin yanında enine boyuna geniş olmasına dikkat et bence. Çok daha rahat hissettirir.

Dosya Ekleri

• 20250612_142127.webp
    20250612_142127.webp
    7 MB · Görüntüleme: 72
@5707 arkadaşımın attığı masanın 140x70 olanını aldım ayak tipi farklı (resimdeki büyük ihtimal ceramical ürünü). Siyah toz gösteri beyaz leke orta noktası kahverengi olarak karar kıldım üstüne siyah mouse pad koyunca görüntüsü hoş oldu.

@5707 arkadaşımın attığı masanın 140x70 olanını aldım ayak tipi farklı (resimdeki büyük ihtimal ceramical ürünü). Siyah toz gösteri beyaz leke orta noktası kahverengi olarak karar kıldım üstüne siyah mouse pad koyunca görüntüsü hoş oldu.
Benimki de attığım modelin daha büyük versiyonu estetik.

Beyaz iyidir, bu masayı kendim yaptım senin tabirine de yakın genel olarak her şey siyah. Renginin yanında enine boyuna geniş olmasına dikkat et bence. Çok daha rahat hissettirir.
Benimki de attığım modelin daha büyük versiyonu estetik.
Çok öznel bir soru. Mesela ben beyaz rengin oluşturuduğu aydınlığı ve temizlik hissini sevdiğim için her şeyi beyaz yaptım, siyah renginde bir asilliği var tabii. Yani hangisi size daha çok hitap ediyorsa onu tercih edin. Benim tercihim beyaz.
Her şey siyah çok boğar diye düşünüyorum. Bence araya bir beyazlık güzel olur. Tabii siz bilirsiniz gene de.
Masaya yumruk atsam kırılır mı?

Beyaz masa mı siyah masa mı? Kasam siyah. Klavyem siyah. Monitör siyah. Mouse pad beyaz mavi Wraith spirit of aim. Mouse beyaz ama siyahda olabilir ileri ki zamanlarda. Hangi masayı almalıyım? Kulaklık da Cloud 3 siyah kırmızı.

Monitörün ne renk olduğu önemli değil. Ama nasıl bir setup kurmak istediğine göre önemli.

1749729857910.webp

Genede bana kalırsa düz siyah hoş değil. Ya beyaz ya da ağaç rengi ve deseni olan bir model tercih edin.

Beyaz masa genellikle her tür setup ile uyumlu oluyor. Renkli setuplarda sırıtmaz veya Sadece siyah ekipman alsan kötü durmaz.