yakupacar57

Uzman
Kasım indirimleri gelmişken ekran kartı alayım dedim Karar veremedim. Biraz daha bekleyip 9080 XT mi almalıyım? Yeni sistem tek eksik parçası...

Bu model 33K'ya düşerse yapış, yut.

Düşmese Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC alabilirsiniz, o kadar para vermeye gerek yok. Soğutması iyi, termal pad sorunu Mayıstan sonra çözdüler.

Bu model 33K'ya düşerse yapış, yut.

Düşmese Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC alabilirsiniz, o kadar para vermeye gerek yok. Soğutması iyi, termal pad sorunu Mayıstan sonra çözdüler.
Zaten sepet ekledim inceleme tablo baktımda bana mantıklı geldi..

9000 serisine 70 üstü model gelmeyecek.

Ayrıca RX 9070 XT Gaming OC modeli alınmaz. GPU Edge-hospot arası çok yüksek ve fan profili düzgün ayarlanmamış ve dik kullanımda putty akma riski var.

9000 serisine 70 üstü model gelmeyecek.

Ayrıca RX 9070 XT Gaming OC modeli alınmaz. GPU Edge-hospot arası çok yüksek ve fan profili düzgün ayarlanmamış ve dik kullanımda PuTTY akma riski var.

Akma olayı RTX5000 serisinde oldu 9070 XT modellerinde ben duymadım, olduysa da önlemini aldılar zaten.

GPU-hotspot arası 29 derece, Nitro+ 26 derece, taichi 30 derece, ASUS TUF 29 derece, normal.

XFX Mercury'i akşam indirimde 37k civarında gördüm. Bir daha 9070 XT alacak olsam kesinlikle bunu alırdım. Hem güçlü hem de çok şık.

Bu olmazsa Gigabyte RX 9070 XT Aorus Elite alırdım.