Yelleeror

Becerikli
Merhaba

RTX 5070 Ti bakıyordum aslında ama kafam çok karıştı ve 98K'ye https://ty.gl/8jbqxfj1k2axr ama herkes böyle yapmak yerine adamakıllı RX 9070 XT'li sistem kurmamı önerdi. Açıkçası ilk başta çok ön yargılıydım ama şu an çok da ön yargı ile bakmıyorum çünkü aradaki fiyat farkı da bariz. Açıkçası bu yüzden RX 9070 XT'li bir sistem buldum, görece iyi şekillendirdim. Bu çok pahalı oldu ama her şeyi bilindik marka, bir tık o yüzden normal taksit seçeneğiyle 93K2ye geliyor bu sistem.

1782754238299.webp

Bu sistem ise 80K'ye geliyor tam olarak. Aslında bu bayağı iyi oldu gibime geldi. İşlemci konusunda 3 işlemci arasında kaldım: R5 7500X3D, R7 9700X ve R7 7800X3D. Sizce bu işlemcilerden hangisi daha iyi? F/P bilgim var sistemler hakkında ama profesyonelce diyemem. Sizce aradaki farklara değer mi? Üstteki ve alttaki sistemler arasında 13K gibi bir fiyat farkı var ve almışken açıkçası iyi olsun diyorum ama 93K da biraz pahalı kaçıyor gibi.

Onun yerine 3 taksitle vade farksız üstte gösterdiğim RTX 5070 Ti'li sistemi de almak cazip geliyor ama ondaki çoğu şey giriş seviyesi, anakart PSU kısmen iyi ama herkes Unlost sistemlerin görece çok dandik parçalarla olduğunu söylüyor. Oysaki çoğu şeyi idare eder mis gibi de duruyordu ve vade farksız da taksit vardı. Bu yüzden çok arada kaldım. Sizin öneriniz nedir? Ve AMD alınır mı sizce? 4 yıl NVIDIA kullanan birisi olarak herkes yazılım vesaire problemlerinin olmadığını söylüyor açıkçası.

1782754288656.webp