Uranos 51

Üstün
Yer
Adana
Yaşadığınız şehir dışında Türkiye’de hangi şehirde yaşamak isterdiniz? Ben Adana'da yaşıyorum, Ankara'da yaşamak isterdim. Elit semti çok fazla.

Türkiye'de yaşamak istemiyorum. Ekonomik gücüm varsa belki Antalya'nın en prestijli yerleri olabilir, onun dışında asla kalmam burada.
Yurt dışında da Moskova/Oslo/Barcelona/Madrid/Ibiza/Miami derim kesinlikle.

Askerliğimi Şanlıurfa'da yaptım. 1 sene boyunca Şanlıurfa'da kaldım. Tabii yaşamak istediğim Şehir burası olabilirdi çünkü lezzet konusunda insanlık konusunda gerçekten çok iyi.

Muğla civarları güzel. Ankara'da yaşıyorum buraya ekstra gelinecek bir taraf yok. Memur şehri tamamen. Toplu taşıma sistemi güzel bir tek, araban bile olsa kullanmaya ihtiyaç duymuyorsun o kadar. Ama onun dışı aman aman sevilesi bir şehir değil. Tunalı civarları güzel sayılır, birde diğer şehirlere göre başkent olduğu için daha güvenli ilçe merkezleri.

Muğla civarları güzel. Ankara'da yaşıyorum buraya ekstra gelinecek bir taraf yok. Memur şehri tamamen. Toplu taşıma sistemi güzel bir tek, araban bile olsa kullanmaya ihtiyaç duymuyorsun o kadar. Ama onun dışı aman aman sevilesi bir şehir değil. Tunalı civarları güzel sayılır, birde diğer şehirlere göre başkent olduğu için daha güvenli ilçe merkezleri.
Yine de Adana’dan 5 kat iyidir hocam, burası doğudan gelen suç işlemeye meyilli hırt dolu. Tabi Ankara’da da öyle tipler var ama sayıca daha azdır ve başkent olduğu için vatanını milletini seven insan sayısı fazladır diye tahmin ediyorum.
Adana’nın yerli insanı aslında o kadar misafirperver ve kibar ki doğudan gelen malum tipler bozdu güzelim şehri, tabi her doğulu aynı değil.