Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
1. sepete Cyberpunk DLC eklenirse tadından yenmez.
hkn27
Uzman
Ben ilk sepeti tercih ederdim. Ancak ikinci listedeki oyunlar da çok kötü oyunlar, genişleme paketleri değil.
Tam anlayamadım demek istediğini.
1. bence. Eğer 2. listeyi alırsanız NieR Replicant, Resident Evil 4 ve Cyberpunk dışındaki oyunlar alınmaz bence.
Neden öyle düşündün denediklerin var mı varsa yazarsan güzel olur.
1.sepetten S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of Chornobyl'yi çıkarıp Cyberpunk 2077, Resident Evil 2 ve 4 eklerseniz tadından yenmez.
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ve evrenini seviyorum kararsız kalmamın sebebin ileride daha da ucuzlar mı düşüncesi hatta soldaki oyunların hepsi için aynı şeyi düşünüyorum ileride daha da ucuzlarlar mı? sadece çok uzun süreceğini düşündüğüm için o kadar beklemek istemiyorum o yüzden 2 liste çıktı ortaya beni de kararsızlığa yiten buydu zaten.
S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of chornobyl ve evrenini seviyorum kararsız kalmamın sebebin ileride daha da ucuzlar mı düşüncesi hatta soldaki oyunların hepsi için aynı şeyi düşünüyorum ileride daha da ucuzlarlar mı? Sadece çok uzun süreceğini düşündüğüm için o kadar beklemek istemiyorum o yüzden 2 liste çıktı ortaya beni de kararsızlığa yiten buydu zaten.
Steam merakınız yoksa S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of chornobyl Epic Games'te mevcut Epic indirim dönemlerinde mutlaka 800 TL altına düşer. Cyberpunk 2077 Resident Evil 2 ve 4, S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of Chornobyl'den çok daha iyi oyunlardır.
Luna1057
Yetkin
Dragon's Dogma 2 ve Banishers Ghost of New Eden'ı beğenmemiştim ben. Samuray oyunlarını severim ama Rise of the Ronin beni pek içine çekmemişti. Eğer sizde sevmezseniz ve bütçe el verirse Ghost of Tsushima öneririm samuray oyunu olarak. Kingdom Come Delivarence 2 ilk sepette olduğu için söylememiştim onu ama o da alınır.Tam anlayamadım demek istediğini.
Neden öyle düşündün denediklerin var mı varsa yazarsan güzel olur.
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl ve evrenini seviyorum kararsız kalmamın sebebin ileride daha da ucuzlar mı düşüncesi hatta soldaki oyunların hepsi için aynı şeyi düşünüyorum ileride daha da ucuzlarlar mı? sadece çok uzun süreceğini düşündüğüm için o kadar beklemek istemiyorum o yüzden 2 liste çıktı ortaya beni de kararsızlığa yiten buydu zaten.