Hangi sepeti almalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Oopssblackops
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 153
  • Etiketler Etiketler
    hangi
İlk fotoğraftaki sepet ve 2 Ori oyunu 155 TL mi, yoksa Last of Us Part 1 ve Spider-Man 1 mi?

Dosya Ekleri

• 1767476512162.webp
    328,7 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleyen: Moderatör:
Last of us ve Spider man güzel oyunlar ama sepetteki oyunları alıp daha çok çeşit ve döneminin güzel oyunlarını almış olursunuz. Bu oyunları bitirene kadar da yeniden indirim vs olur last of us ve spider mande. Tercihim sepet.

Aşırı indie oyun almak çok mantıksız. Yanlış anlaşılmayayım zira kütüphanemde 256 oyun var çoğu da indie. Demek istediğim kütüphaneyi AAA, AA ve A oyunları da dahil etmek lazım. Ben hangisini aldıysam çok farklı zevk yaşadım. Indie oyun iyi orası ayrı ama AAA, AA ve A oyunların yeri de apayrı. Sana önerim TLOU P1 + Marvel's Spider-Man 1 almanı önermek olacak. Lakin ikisi de 2 katı fiyat farkıyla Epic Games'te daha ucuz haberin olsun. TLOU Steam'deki %50 indirimle 1000TL olurken Epic Games'te yine %50 indirim ile 500TL oluyor. Marvel's Spider-Man 1'in fiyatını tam veremeyeceğim ama o da aynı durumda.

Eğer hiçbir şekilde deneme fırsatınız olmadıysa Last of Us part 1 ve Spider-Man 1 ya da Miles Morales'i kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Tek diyebileceğim şey Spider-Man Miles Morales'i kaçak oynadım sıktı Last of Us içinde 2 Sony oyunu oynadım GoW ve Uncharted 4 beğendim ikisinide.

Peki Last of Us artı sepet nasıl olur paramın yetceğini pek sanmıyorum ama zorlamaya değer mi?
Not: Uncharted 4 ile ltoudan hangisi güzel ve ltounun hikayesi ne tam olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…