Hangi sigarayı içiyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bayro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 280
Makaleler
10
Yer
İstanbul
İlk öncelikle sigara sağlığa zararlıdır, kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Tamamen can sıkıntısından ve bu aralar değişik değişik sigaralara merak sardığımdan dolayı açtım bu konuyu, hangi sigarayı içiyorsunuz?

Duzenli kullanmam ama sari deve severim. Ne bulursam onu otlanirim da favorim bu eleman. Hayvan gibi kokuyor ama oyle bir derdi var.

Aşırı nadiren uzun Parliament.

Baş döndürüyor mu?
0.8lik nikotini, uzun Parliament cok fantastik bir edevat, hem uzun hem kalin masallah, onun kadar edemez.

Edit: Nikotini 0.1 ile daha fazlaymis sari devenin.

0.8lik nikotini, uzun Parliament cok fantastik bir edevat, hem uzun hem kalin masallah, onun kadar edemez.

Bu aralar kendimi baya bir beyefendi gibi hissetmeye başladım .

Son düzenleme:

İlk zamanlar oturduğum bankta dünya etrafımda dönüyordu üç fırttan sonra. Şimdi aç karnına içtiğimde bile hiçbir etkisi olmuyor, sinir bozucu. Hatta bugün kan bağışladıktan 1.5 saat sonra içtim yine bana mısın demedi.

İfadeler: 29
Kan bagisindan sonra apayri mevzu. Iki ihtimal var biri cok kaniniz var, digeri ise nikotin toleransiniz ote tarafa dogru bi yolculuga cikmis
touch blue çok hafif kesmiyor beni ya.
Hoca senin ustlerde zaten fark yaratacak bi siyah deve bir de kirmisi malbora kalmis zaten

Tac bulu da cok plastik tadi veriyor ya, resmen lego cekiyormus gibi hissettiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…