Cass Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 646 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 1.342 19 Kasım 2024 #11 29 dedi: Kan bagisindan sonra apayri mevzu. Iki ihtimal var biri cok kaniniz var, digeri ise nikotin toleransiniz ote tarafa dogru bi yolculuga cikmis Hoca senin ustlerde zaten fark yaratacak bi siyah deve bir de kirmisi malbora kalmis zaten Tac bulu da cok plastik tadi veriyor ya, resmen lego cekiyormus gibi hissettiriyor. Genişletmek için tıkla... Çok kanım var, 17 çıktı hgb. 480ml aldırdıktan sonra yarısı bayıldı okuldakilerin ben kalktım yürüdüm. O yüzden sanırım. Marlboro Red Long da çarpmıyor.
29 dedi: Kan bagisindan sonra apayri mevzu. Iki ihtimal var biri cok kaniniz var, digeri ise nikotin toleransiniz ote tarafa dogru bi yolculuga cikmis Hoca senin ustlerde zaten fark yaratacak bi siyah deve bir de kirmisi malbora kalmis zaten Tac bulu da cok plastik tadi veriyor ya, resmen lego cekiyormus gibi hissettiriyor. Genişletmek için tıkla... Çok kanım var, 17 çıktı hgb. 480ml aldırdıktan sonra yarısı bayıldı okuldakilerin ben kalktım yürüdüm. O yüzden sanırım. Marlboro Red Long da çarpmıyor.
Charles Smith Üstün Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 2.873 Makaleler 3 Çözümler 9 Beğeniler 2.564 19 Kasım 2024 #12 Icmiyorum.