Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 60-70K
babaci
Üstün
Güvenilir belirli siteler var hangisinde kampanyalı sistem varsa oradan alabilirsin. Başlıca İtopya, Gaming Gen, İncehesap, Sinerji, İnventus, Game Garaj şu anda aklıma gelenler. Sıcak Fırsatları takip et ya da ne için kullanacaksan bunu belirterek tam bütçeyle konu aç sistem atarız.
mehmozde
Uzman
Güvenilir belirli siteler var hangisinde kampanyalı sistem varsa oradan alabilirsin. Başlıca İtopya, Gaming Gen, İncehesap, Sinerji, İnventus, GameGaraj şu anda aklıma gelenler. Sıcak Fırsatları takip et ya da ne için kullanacaksan bunu belirterek tam bütçeyle konu aç sistem atarız.
TV'ye bağlayıp 4K 60 FPS oyun oynamak için düşünüyorum bütçe 70k civarı.
Son düzenleyen: Moderatör:
CatatonicPig
Başarılı
İntel, LUNAR-FENIX4080SUPER / INTEL i5-14600K / GALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
Amd, MIRANA-FENIX4080SUPER / AMD Ryzen 7 7800X3D / GALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
www.gaming.gen.tr
Şu an bunları buldum.
Amd, MIRANA-FENIX4080SUPER / AMD Ryzen 7 7800X3D / GALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
PC HOCASI-GG10 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG10 Powered by GALAX temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile oluşturulmuştur.
Super V2 7000-RTX 4070TiS - Game Garaj
Super V2 7000 , Son Nesil AMD Ryzen işlemci çeşitleri, Nvidia GeForce RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı seçenekleri ve DDR5 Ram modelleri ile Super 7000 Hazır sistem Oyuncu Bilgisayarı En İyi Fiyat ve Taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!
www.gamegaraj.com
Şu an bunları buldum.
Son düzenleme:
zagor
Başarılı
İtopya'yı kesinlikle önermiyorum. 2021'de hazır sistem aldım ve aldığım günden beri sorunlu olan sistem toplamda 6 kere teknik servise gidip geldi ve sorunum çözülmedi. 3 kere arayıp ve mail atıp uyarmama rağmen yanlış adrese gönderdiler. Sorunu detaylı bir şekilde belirtmeme rağmen benim söylediklerimi hiçe sayıp sorun yok diye 2 kere gönderdiler hâliyle sorun devam etti. En son gönderdiğimde de 30 günden fazla bekletip garantisi bitince yolladılar. Ben paramla bu kadar rezil olduğum bir alışveriş hatırlamıyorum.Merhabalar,
Kasa toplamaya karar verdim ama hangi siteden toplayacağım konusunda kararsız kaldım. Tecrübelerinize ve bilginize dayanarak hangi siteyi veya siteleri tavsiye edersiniz ?
MarcusKane
Başarılı
Parça parça ne toplayacağınıza karar verdikten sonra kriterlerinizi belirleyip (teslimat süresi, fiyat/performans verimliliği vb.) öncelik sıranıza göre hepsini farklı yerlerden alabilirsiniz. Tek bir yere bağlı kalmayın zaten. Uygun fiyatlı görünen bir sitede hiç beklemediğiniz bir bileşen diğer sitelere göre pahalı kalabiliyor. Acele etmeden, sakin sakin ve gerçekten vakit ayırarak yapın bu işi.
teknolojisefiri
Becerikli
Gaminggen,sinerji,incehesap,qp bilişim,gamegaraj gibi siteler iyidir. İlla bir site olacak diye bir şey yok bütçeye en uygun sistemi toplayabilirsiniz herhangi birinden.Merhabalar,
Kasa toplamaya karar verdim ama hangi siteden toplayacağım konusunda kararsız kaldım. Tecrübelerinize ve bilginize dayanarak hangi siteyi veya siteleri tavsiye edersiniz ?
Dipnot: Kesinlikle itopyayı kullanmayın. Kendileri hakkında hoş konuşulmuyor
İki defa gaming.gen.tr ve bir defa da GameGaraj üzerinden hazır sistem almış bulundum. Sorunsuz alışverişim oldu. Teknobiyotik, İncehesap mağazalarından bileşenler aldım. İtopya mağazası Ankara'da, yakınım. İstediğim bir şey olduğunda görerek satın alıyorum, internet alışverişim olmadı. Sistem satın alacaksam eğer gaming.gen.tr ilk tercihim oluyor. Karar sizin, diğerleride müşteriyi üzecek firmalar değiller.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-