atlasrise

Becerikli
Merhaba, oyunu daha önce birkaç saat korsan oynamıştım. Epic Games'te de indirime girmiş hazır indirimdeyken alıp orijinal oynarım diye düşündüm. 3 tane sürüm gözüküyor sizce bunlardan hangisi alınmalı?

1763814513173.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Anniversary Edition önermem. Creation Club'daki paralı modlar oyunun dengesini bozan saçma sapan içerikler (Noel baba benzeri npc, bir köyün dibine konumlandırılmış haydut kampı, düşük leveldeyken yüksek level item çıkması vs.). Bence Special Edition alın, modlamak isterseniz de NexusMods'tan çekersiniz. NexusMods'un kendi programı Vortex'le modlamak son derece basit.

Son düzenleme:
Anniversary Edition önermem. Creation Club'daki paralı modlar oyunun dengesini bozan saçma sapan içerikler (Noel baba benzeri npc, bir köyün dibine konumlandırılmış haydut kampı, düşük leveldeyken yüksek level item çıkması vs.). Bence Special Edition alın, modlamak isterseniz de NexusMods'tan çekersiniz. NexusMods'un kendi programı Vortex'le modlamak son derece basit.
Hocam birkaç yere daha baktım en ucuzunu alın değmez vs. yazmışlar ben de Special Edition satın aldım. Herkese cevapları için teşekkür ederim.