Winner
Üstün
Ne zararını gördün? Güvenilir ki dünyanın en çok kullanılan tarayıcısı.Mod'a ticket açarsan düzeltirler.
Chrome en güvenilir tarayıcı listesine girmeyi anca düşünebilir.
Ne zararını gördün? Güvenilir ki dünyanın en çok kullanılan tarayıcısı.Mod'a ticket açarsan düzeltirler.
Chrome en güvenilir tarayıcı listesine girmeyi anca düşünebilir.
En çok kullanılan her zaman iyi midir ki?Ne zararını gördün? Güvenilir ki dünyanın en çok kullanılan tarayıcısı.
Hocam sadece 2 tane taban var zaten.
Veri çalması, ilk gün açıklarının çok fazla olması ve reklamları sana entegre etmesi başlıca güvensizliklerindendir. Kısaca, Google hiçbir zaman en güvenilir tarayıcı listesine giremez ve girmesi teklif dahi edilemez!Ne zararını gördün? Güvenilir ki dünyanın en çok kullanılan tarayıcısı.
Tamam ona bir şey demedim ki, dediğim şey Firefox kullanın yeterli. Edgedir, Operadır bilmem Tordur vs. bunlar makyajlanmış tarayıcılar.
Tor, Firefox tabanlı olsa da en güvenli tarayıcıdır ve ben şahsen Floorp kullanıyorum. Firefox'a göre daha kullanışlı.Tamam ona bir şey demedim ki, dediğim şey Firefox kullanın yeterli. Edgedir, Operadır bilmem Tordur vs. bunlar makyajlanmış tarayıcılar.
Edge ile Opera'nın ikisi de Chromium tabanlı. Onları yüklemek ile Chrome yüklemenin (veri toplama açısından) aman aman bir farkı yok.Tamam ona bir şey demedim ki, dediğim şey Firefox kullanın yeterli. Edgedir, Operadır bilmem Tordur vs. bunlar makyajlanmış tarayıcılar.
İyi güzel de aşırı yavaş, anonim olacağım diye bu kadar yavaşlık çekilmez. Firefox dediğim gibi standart gizliliği yeterli. Hatta daha katı da yapabiliyorsun.Tor, Firefox tabanlı olsa da en güvenli tarayıcıdır ve ben şahsen Floorp kullanıyorum. Firefox'a göre daha kullanışlı.
Ek: Tor'da farklılık gösteren kısım yasadışı olarak görülen Web sitelerere girişinini varsayılan olarak aktif olmasıdır. Şu anda tüm tarayıcılarda HTTPS ve HTTP zorunluluğu varken Tor'da 3 hane içerikli web siteler dahi desteklenmektedir.
Firefox orjinal hali ile Google ile pek farkı yok. Bazı değiştirme adımları ile aşırı güvenli olabiliyor.İyi güzel de aşırı yavaş, anonim olacağım diye bu kadar yavaşlık çekilmez. Firefox dediğim gibi standart gizliliği yeterli. Hatta daha katı da yapabiliyorsun.