Ywgizefe

Becerikli
Arkadaşlar merhaba,

Babam veteriner ve her gün yaklaşık 400 km yol yapıyor. Şu anda Dacia Duster kullanıyoruz ama bagajı çok küçük olması ve benzinli olduğu için yakıt masrafının fazla olması nedeniyle değiştirmeyi düşünüyoruz. Sahibinden üzerinden baktığımızda birçok model görünüyor ve fiyat/performans açısından hangisinin alınması gerektiğine karar veremedik. Genel olarak baktığımızda Tesla model y premium long range daha uygun gibi geldi.

Ek olarak otopilot paketleri için ne düşünüyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar merhaba,

Babam veteriner ve her gün yaklaşık 400 km yol yapıyor. Şu anda Dacia Duster kullanıyoruz ama bagajı çok küçük olması ve benzinli olduğu için yakıt masrafının fazla olması nedeniyle değiştirmeyi düşünüyoruz. Sahibinden üzerinden baktığımızda birçok model görünüyor ve fiyat/performans açısından hangisinin alınması gerektiğine karar veremedik. Genel olarak baktığımızda Tesla model y premium long range daha uygun gibi geldi.

Ek olarak otopilot paketleri için ne düşünüyorsunuz? Yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle 6 ay kadar araştırma yaptım. Elektrikli alırsam TOGG ve Tesla; dizel olursa C5 AC ve 3008 arasındaydım. Her gün 400 km giden birisi için elektirikli araç eziyet olur. Evine şarj yeri kurman gerek. O km verileri her şey kapalıyken yapılıyor.

Baban telefonunu şarja takacak, farları açacak, şarkı dinleyecek. Yani o paraya o menzil cidden sıkıntılı, uzun yol yapıyorsunuz günlük. Benzinli araçları tavsiye ederim. Eğer ki illa Tesla diyorsanız, Otopilot üyelik sistemine dönecek. Park pilot ise rezalet deniliyor. Kaynak da atabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Absürt gelebilir ama 1.6 dizel Honda Civic'ler babanız için biçilmiş kaftan gibi geliyor bana.

400 km yol zulüm olur elektrikli araç için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba,

İlla SUV tarzı istiyorsanız, C5 Aircross'a yönebilirsiniz. 3 hafta önce 2024 Shine Bold masajlı paketini aldım rakiplerinden çok çok iyi.

Öncelikle, 6 ay kadar araştırma yaptım. Elektrikli alırsam TOGG ve Tesla. Dizel olursa C5 AC ve 3008 arasındaydım. Her gün 400 km giden birisi için elektrikli araç eziyet olur. Evine şarj yeri kurman gerek. O km verileri her şey kapalıyken yapılıyor. Baban telefonunu şarja takacak, farları açacak, şarkı dinleyecek. Yani o paraya o menzil cidden sıkıntılı. Uzun yol yapıyorsunuz günlük. Benzinli araçları tavsiye ederim. Eğer ki illa Tesla diyorsanız, otopilot üyelik sistemine dönecek. Park pilot ise rezalet deniliyor. Kaynakta atabilirim.

Benzinli arabaları konfor açısından Tesla kadar rahat bulmuyorum. Kötü demiyorum asla çok iyi arabalar, ancak Tesla gibi elektrikli otomobiller gerçekten çok güzel. Evet otomatik park konusunda mükemmel değil ancak fsd bile geldi artık.

Öncelikle 6 ay kadar araştırma yaptım. Elektrikli alırsam TOGG ve Tesla; dizel olursa C5 AC ve 3008 arasındaydım. Her gün 400 km giden birisi için elektrikli araç eziyet olur. Evine şarj yeri kurman gerek. O km verileri her şey kapalıyken yapılıyor.

Baban telefonunu şarja takacak, farları açacak, şarkı dinleyecek. Yani o paraya o menzil cidden sıkıntılı, uzun yol yapıyorsunuz günlük. Benzinli araçları tavsiye ederim. Eğer ki illa Tesla diyorsanız, otopilot üyelik sistemine dönecek. Park pilot ise rezalet deniliyor. Kaynak da atabilirim.

Hocam merhaba yeni fark ettim 400 değil 200 yazacaktım ayrıyeten babam koylerde çalışıyor arabanın SUV olması ve bagajın büyük olması şart.

Arkadaşlar merhaba,

Güzel tercih, otopilot paketi hakkında indirimliyken güzeldi ama bence şimdi o fiyat etmez. Ama ileride FSD gelirse, Türkiyedeki FSD paketi kaldırırlar diye önceden alabilirsinzi. Zaten sonradan ekletebilirsiniz. Şimdiden ekletip %65 ÖTV ödemenize gerek yok. Araba konforlu, gırtlak dolusu, menzili tatmin eder. Özellikleri mutlu eder. Ama tasarımı size kalmış. Düz otopilot da işinizi görür köy yollarında. Gelişmiş paketteki şerit değiştirme sadece otobanlarda çalışıyor. Şehirler arası yolda bile çalışmıyor bildiğim kadarıyla. Park etmeyi de kullanır mısınız bilmem. Summon zaten çöp. Ama FSD'nin kırmızı ışıkta dur kalk yapması güzel özellik. Size kalmış.