FRiVZ

Uzman
Merhabalar,

Açıkçası ilkokul ve lise dönemlerimdeki sırt çantalarım dışında hayatımda herhangi bir çanta ile hiç işim olmadı.

Hayatımın geldiği şu dönüm noktası itibarıyla artık bir çapraz omuz çantası mı dersin yoksa sırt çantası mı dersin, bir çantaya ihtiyacım var fakat, daha önce bu konulara hakim ve deneyimlemiş kişilerden bilgi almak istedim. Saat, cüzdan, anahtar, telefon, tablet, laptop, termos, powerbank, tws kulaklık kutusu, not defteri, kalem, vb. ürünler taşıyacağım. Tüm bunları bir arada taşıyabilmek için herhalde bir sırt çantası almam kaçınılmaz değil mi?

Normal şartlarda, daha konforlu hissedeceğim ürün tercih etmek isterim. Ne tür bir çantaya yönelmem gerekir? Yardımcı olursanız sevinirim. :)

Ekran görüntüsü 2025-05-22 095302.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar,

Açıkçası ilkokul ve lise dönemlerimdeki sırt çantalarım dışında hayatımda herhangi bir çanta ile hiç işim olmadı.

Hayatımın geldiği şu dönüm noktası itibarıyla artık bir çapraz omuz çantası mı dersin yoksa sırt çantası mı dersin, bir çantaya ihtiyacım var fakat, daha önce bu konulara hakim ve deneyimlemiş kişilerden bilgi almak istedim. Saat, cüzdan, anahtar, telefon, tablet, laptop, termos, powerbank, tws kulaklık kutusu, not defteri, kalem, vb. ürünler taşıyacağım. Tüm bunları bir arada taşıyabilmek için herhalde bir sırt çantası almam kaçınılmaz değil mi?

Normal şartlarda, daha konforlu hissedeceğim ürün tercih etmek isterim. Ne tür bir çantaya yönelmem gerekir? Yardımcı olursanız sevinirim. :)

Eki Görüntüle 149777
2. Çantanın gri kot tarzı olanları bence en güzeli ve en işlevseli hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
@FRiVZ, bu arkadaş sizi ömrünüzün sonuna kadar idame ettirecektir. Yoğun cepleri var. En büyük gözünde tablet ve laptop koymak için kumaşlı bir alan bulunuyor.
Öncelikle attığınız çantayı beğendim hocam. Bunu söyleyerek başlayabilirim.
Siyah rengi neden 1.500 TL. :(
Siyah olmasını daha çok istedim renk olarak.
Bir kaç güne çanta alabilirim. Şu an 1.500 TL bütçem yok çanta için ama gerekirse almışken iyisini de alayım diyorum.
Aşağıdaki sizinle paylaşacağım çantayı çok beğendim. Sizin de yorum yapmanızı isterim.
Şu çantaya göz diktim:
Ekran görüntüsü 2025-05-22 110132.webp
Ekran görüntüsü 2025-05-22 110136.webp

@FRiVZ, bende de bahsettiğim çantanın siyahı var hocam. Şahsen ben bu tarz çantalar kullanmayı pek sevmiyorum attığım gibi 1 tane geniş, 1 tane orta gözü olması ve birkaç küçük gözden oluşması daha çok hoşuma gidiyor.

Kupon filan varsa ve hoşunuza gittiyse attığım çantayı almanızı tavsiye ederim.
Peki, Under Amour UA Hustle 6.0 Sırt çantası ile sizin attığınız sırt çantası arasında ne gibi farklılıklar var hocam?
Sanırım sırtımı yasladığım kısım delikli yani nefes alabilir yapıda bu modelde.
Tipinde biraz değişiklikler var.
Bunun dışında, daha geniş daha çok bölmesi var mı? Laptop tablet telefon termos koymak için vsvs gibi düşünün soruyu.

Üstelik 2.500 TL'lik çanta 1.300 TL şu anda eğer doğruysa... :O

Ne diyorsunuz?

Link: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CHHL17VD?tag=akakceprime-21&th=1&psc=1