Ben kablosuz kulaküstü taraftarıyım. Siz hangisini seversiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?Teacher80
Uzman
Evde müzik ve oyun için kablosuz kulaküstü Audeze Maxwell'i kullanıyorum. Seyahatlerde, otobüs ve uçakta ise kablolu kulaç içi kullanıyorum. Maksat yanında taşınabilirlik, ses yalıtımı ve sadece seyahatte kullandığımdan kablolu olmasına dikkat ettim. Sürekli kullandığın ürün değilse ve seyahatten seyahate kullanacaksan kablosuzun bataryası dramatik şekilde ölebilir. Sadece seyahat için kablolu ömürlük çok iyi iş görüyor. Tabi ki 90 MM sürücülü HIFI Audeze Maxwell'in yerini asla tutmuyor.
Shock Blast
Uzman
Şuan kaliteli ses kalitesine anca kablolu stüdyo tipi ve iem (Kulak içi kablolu) ile ulaşabiliyorsunuz, oyuncu kulaklıkları bariz bir şekilde daha kötü müzik konusunda, oyun konusundada. Audeze Maxwell falan var oda 20k ve ağırBen kablosuz kulaküstü taraftarıyım. Siz hangisini seversiniz?
Kulak üstü kablolu ve Kulak içi kablolu kullanıyorum kablosuz kulak üstüde var arada kullanıyorum
Şu an kaliteli ses kalitesine anca kablolu stüdyo tipi ve IEM (kulak içi kablolu) ile ulaşabiliyorsunuz.
LDAC destekli kablosuz kulaklıklar bence normal müzik deneyimi için yeterli hocam, Qualcomm aptX de CD kalitesine yakın kalite veriyor, daha üst sınıf işlerle uğraşıyor iseniz kablolu lazım tabii ki.
Sony bu işin zirvesi hocam.Kablosuz kulak içi Sony linkbuds S kullanıyorum daha çok.
LoL Bağımlısı
Uzman
LDAC destekli Anker Soundcore Liberty 4 NC kullanıyorum. Kulaklığın sorunlu olması haricinde uygulamasıyla, performansıyla çok güzel.