Neyi abartmayayım, aldıkları kaçak göçmen, mülteci sayısını biliyor musun? Demografik yapıları yerlerde, bu saydığım Almanya, İngiltere, Kanada için de geçerli.

Adamlar bizim pırl pırıl gençlerimizin vizelerini reddediyor ama Avrupa'da en çok PKK'lı sığınmacı talebini kabul eden ülkelerden de birisidir.

İsveç olabilir ama İsviçre olmaz bir kere her kişiyi kabul etmiyorlar hatta baş harfi A olan bir ülkeden gelen birisi rededildi diye intihar etti bir de vatandaşlık süresinde İsviçre 10 yıl sürer 10 yılda zaten kötü kişi ülkede kalmaz bir de vatandaşlık verirken halka sorulur nasıl biri olduğu karar verilir halk oy verirse vatandaş olur bu da doğrudan demokrasidir.

Vize reddinde haklısın neden yaptıklarını anlamadım.

Canım ben buralarda iş yaptım, 4 tane firmayla yüzlerce ürün satışında bulunduk 2 kont.

Orada yaşayan 3 tane arkadaşım var, biri çok yakın dostum ve onlarda da aynı. Bireyselleşme, mülteci sorunları.

Mülteci sorunları her ülkede vardır sanki Türkiye'de hiç mülteci yokta bir de niye orada kalmadın ki ne Güzel evim ulke.

Mülteci sorunları her ülkede vardır sanki Türkiye'de hiç mülteci yokta bir de niye orada kalmadın ki ne Güzel evim ulke.
Türkiye'de gayet iyi bir hayatım var, kazancım çok iyi, tabii başka ülkede yaşamak isterim ama şimdi durumum çok iyiyken neden bir anda gelirimi düşüreyim ki?

Kutup ayıları yer ama Norveç ana karası daha iyidir bir de Svalbard adasında doğamazsın orada doğum yapacak yer yok Norveç'e gönderilirsin sonra geri dönersin.

Türkiye'de gayet iyi bir hayatım var, kazancım çok iyi, tabii başka ülkede yaşamak isterim ama şimdi durumum çok iyiyken neden bir anda gelirimi düşüreyim ki?

Sende gurbetçiler gibisin "kurulu düzenimiz var" diyorsun.