Batuşş 2
Uzman
Hocam çok yanlış bi yeri atlamışım 2021 sürümünde VALORANT açılmıyormuş özür dilerim tekrardan.
İlgilenen herkese teşekkür ederim LTSC 2021 yükleteceğim.
Mesajı ilettim direkt umarım Debloat'a ikna olur![]()
Windows 11 IoT Enterprise LTSC veya Windows 10/11 Performance Edition sürümlerine yönelebilirsiniz. Ancak kurarken güncelleme notlarına bakmayı unutmamalısınız eğer sizin için uygun değilse kurmamalısınız. Çünkü bu sürümlerde servislerin çoğu kapatılmış oluyor ve kurduktan sonra uzun süre ayar yapmanız gerekebiliyor. Diğer bir seçenek klasik Windows 10 kurup servisleri kendiniz kapatabilirsiniz ayrıca bilgisayar TPM desteklemiyorsa Windows 11 kurduğunuzda Valorant hata verecektir.Arkadaşlar LTSC 2021 dışında ne önerirsiniz? Valorant açılmıyorsa maalesef kuramam da.
Bulabildiğin en güvenilir NTLite ile debloat'lanmış bir Windows ISO'su.Arkadaşlar LTSC 2021 dışında ne önerirsiniz? Valorant açılmıyorsa maalesef kuramam da.
Ben daha 1 ay önce falan LoL yükleyip oynamıştım. Garip.Windows 10 IoT Enterprise LTSC Riot oyunları (LoL, Valorant) oynuyorsan önermem; Windows sürüm hatası veriyor.
Eki Görüntüle 273296Eki Görüntüle 273297
Sanırım oyuncuların hesapları bazında kademeli bir şekilde uyguluyorlar. Ekran görüntüsündeki uyarıda 'Your account' şeklinde belirtilmiş. Zira ben de 21H2 LTSC ile Valorant ve LoL oynayabiliyorum şu anda.Ben daha 1 ay önce falan LoL yükleyip oynamıştım. Garip.
Eki Görüntüle 273343
Sanırım oyuncuların hesapları bazında kademeli bir şekilde uyguluyorlar. Ekran görüntüsündeki uyarıda 'Your account' şeklinde belirtilmiş. Zira ben de 21H2 LTSC ile Valorant ve LoL oynayabiliyorum şu anda.
Eki Görüntüle 273350
Eki Görüntüle 273349