Hangi Windows 11 sürümü kullanılmalı?

Windows 11 Home Single Language 24H2 sürümünü kurabilirsin.

İstediğiniz sürümü kurarsınız. Bu sistem Pro kaldırır.

Böyle bir sistemde sana kalmış hocam. Kur geç istediğini. Ha bana kalırsa Windows 11'e yanaşma da sen bilirsin

İstediğiniz sürümü kurarsınız. Bu sistem Pro kaldırır.
Ama bana spesifik bir sürüm lazım. Lakin sanırım Windows 11 ile reklam olayı da gelmiş. Olmayan hâlinden olursa güzel olur.
Windows 11 Home Single Language 24H2 sürümünü kurabilirsin.
Mesela bu direkt spesifik bir sürüm, itirazı olan var mı?
Böyle bir sistemde sana kalmış hocam. Kur geç istediğini. Ha bana kalırsa Windows 11'e yanaşma da sen bilirsin
Alternatifin varsa dinlerim. Ama linux tarzı bir işletim sistemini benim kafa kaldırmaz çok az zaman PC kullandım.

Ama bana spesifik bir sürüm lazım.

Home, Home SL vs hepsi birbirinin ek program ve Hyper-V tarzı birkaç özellik eklenip çıkarılmış halleridir. Home & Pro ikilisinden birini kurabilirsiniz.

Alternatifin varsa dinlerim. Ama Linux tarzı bir işletim sistemini benim kafa kaldırmaz çok az zaman PC kullandım.

Hocam, benim kadar sistemdeki ufak sorunlara dahi takılıyorsanız Windows 10 kullanmaya devam edebilirsiniz. Ancak bu görünüm de sıkıyor

Sistemin Windows 12 de kaldırır ama Windows 11 yıllar geçse de Windows 10 gibi stabillik vermiyor.

Windows 11 24H2 Home Single Language kurun geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…